F Here Alone trailer: Γυναίκα μόνη ...επιβιώνει από τα ζόμπι! - FilmBoy Here Alone trailer: Γυναίκα μόνη ...επιβιώνει από τα ζόμπι! - FilmBoy
  • Latest News

    Here Alone trailer: Γυναίκα μόνη ...επιβιώνει από τα ζόμπι!


    Το zombie trend καλά κρατεί στον ανεξάρτητο κινηματογράφο τρόμου, με τα survival post-apocalyptic θρίλερ να του δίνουν μια ιδιαίτερη νότα κάθε φορά.
    Το Here Alone είναι αυτό ακριβώς, ένα ζόμπι θρίλερ επιβίωσης με μια γυναίκα (Lucy Walters) που επιβιώνει μόνη, αλλά μόλις συναντά δύο άλλους επιζήσαντες, τα πράγματα πάνε στραβά.

    Μετά από έναν τρομερό ιό που σακάτεψε τον ανθρώπινο πολιτισμό, η Ann βρίσκεται να ζει μόνη σε ένα δάσος, να αναζητεί τροφή και προμήθειες και να ακούει ένα ραδιόφωνο που εκπέμπει μια σταθερή μετάδοση στα γαλλικά. 

    Ακόμα και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί και οι μόνοι επιζώντες φαίνεται να είναι ορδές από μολυσμένα πλάσματα με όρεξη για ανθρώπινη σάρκα. 
    Μια μοιραία ημέρα, η Ann συναντά δύο άλλους επιζώντες, τον Chris και την Olivia.

    Αλλά η ίδια έχει ζήσει για πολύ καιρό μόνη και δυσκολεύεται να ταιριάξει με αυτούς και την επιθυμία τους να εγκατασταθούν κάπου και να οργανώσουν μια νέα κοινότητα. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Rod Blackhurst, ενός πρώην σκιέρ (…) που το γύρισε στη σκηνοθεσία, και παίζουν ακόμη οι Gina Piersanti, Adam David Thompson και Shane West.

    Το Here Alone έκανε πρεμιέρα στο Tribeca πέρυσι όπου και πήρε το βραβείο κοινού, και θα βγει σε κάποιες αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Μαρτίου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Here Alone trailer: Γυναίκα μόνη ...επιβιώνει από τα ζόμπι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top