F American Gods trailer: Οι Θεοί της μυθολογίας τα βάζουν με τους μοντέρνους Θεούς στη νέα σειρά του Starz - FilmBoy American Gods trailer: Οι Θεοί της μυθολογίας τα βάζουν με τους μοντέρνους Θεούς στη νέα σειρά του Starz - FilmBoy
  • Latest News

    American Gods trailer: Οι Θεοί της μυθολογίας τα βάζουν με τους μοντέρνους Θεούς στη νέα σειρά του Starz


    Στη μικρή οθόνη είναι έτοιμο να μεταπηδήσει ένα από τα πιο γνωστά έργα του Neil Gaiman (The Sandman), το πολυβραβευμένο μυθιστόρημα φαντασίας American Gods.

    Οι Bryan Fuller (Hannibal) και Michael Green (Kings) που κρατούν τα ηνία της σειράς, έχουν το δύσκολο έργο να μεταφέρουν μέσα από το κανάλι Starz, την ιστορία του Shadow Moon, ενός άνδρα που έχοντας εκτίσει τη τριετή ποινή του, αποφυλακίζεται τρεις ημέρες νωρίτερα, όταν τον ενημερώνουν ότι η σύζυγός του σκοτώθηκε σε δυστύχημα. 

    Στο ταξίδι για τη κηδεία, τον προσεγγίζει ο μυστηριώδης κύριος Wednesday και με περισσή αυτοπεποίθηση του προσφέρει την ευκαιρία να δουλέψει για εκείνον.
    Φτάνοντας σπίτι, ο Shadow συνειδητοποιεί ότι δεν έχει απομείνει τίποτα από τη προηγούμενή του ζωή, και αποφασίζει να δεχτεί τη πρόταση του Wednesday. 

    Ο εκ πρώτης όψεως απατεώνας δεν είναι άλλος από τον Θεό της σκανδιναβικής μυθολογίας Odin, που ταξιδεύει στα μήκη και πλάτη της ηπείρου για να συγκεντρώσει τους αρχαίους Θεούς, οι οποίοι έχοντας μείνει χωρίς πιστούς ακολούθους, έχουν ενσωματωθεί στη μοντέρνα κοινωνία, η οποία τους έχει αντικαταστήσει με τους “μοντέρνους Θεούς”, τα ΜΜΕ και τη τεχνολογία, με τον Shadow να βρίσκεται εν μέσω μιας καταστροφικής μάχης μεταξύ νέων και αρχαίων Θεών.

    Παρότι το HBO ήταν το κανάλι που πρώτο εκδήλωσε το ενδιαφέρον για τη μεταφορά του βιβλίου σε μορφή τηλεοπτικής σειράς, τελικά δεν επήλθε συμφωνία, με την Fremantle Media να αναλαμβάνει τελικά τη παραγωγή και το Starz τη προβολή.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Ricky Whittle (The 100) με ένα πλούσιο cast να τον συνοδεύει, ανάμεσα στους οποίους οι Ian McShane, Pablo Schreiber, Crispin Glover, Peter Stormare, Gillian Anderson, Orlando Jones, Kristin Chenoweth, Jeremy Davies και η Emily Browning.

    Το American Gods αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Gods trailer: Οι Θεοί της μυθολογίας τα βάζουν με τους μοντέρνους Θεούς στη νέα σειρά του Starz Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top