F The Void trailer: Το Event Horizon ...σε νοσοκομείο! - FilmBoy The Void trailer: Το Event Horizon ...σε νοσοκομείο! - FilmBoy
  • Latest News

    The Void trailer: Το Event Horizon ...σε νοσοκομείο!


    Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser 30 δευτερολέπτων μιας ταινίας με τίτλο The Void, συνοδευόμενο από ατάκες όπως ‘a horror event’ και ‘μια ιστορική αναδρομή στα παλιά practical effects και στον τρόμο του John Carpenter’.
    Δεν έδωσα σημασία (όπως κάνω σε κάθε σύντομο teaser, περιμένοντας ένα κανονικό trailer), αλλά το νέο trailer αμερικάνικης διανομής μας υποχρεώνει (ευχάριστα) να γράψω δυο λόγια.

    Το The Void είναι σκηνοθετημένο από τους Jeremy Gillespie και Steven Kostanski και είναι ένα αλλόκοτο sci-fi τρόμου για μια μικρή πόλη που απειλείται από μια ‘απόκοσμη απειλή’. 

    Το cast περιλαμβάνει τους Aaron Poole, Ellen Wong, Kathleen Munroe, Kenneth Welsh και Daniel Fathers

    Το νέο trailer επικεντρώνεται στα practical effects και όχι στην υπόθεση, και αυτό σίγουρα είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον.
    Μιλάμε για μερικά πολύ ανατριχιαστικά πλάνα - εμένα μου θύμισε κάτι από το The Thing και πολλά από το Event Horizon.

    Ένας αστυνομικός βρίσκει έναν άνθρωπο μέσα στα αίματα, σε έναν σκοτεινό και έρημο δρόμο, και τον πηγαίνει στο τοπικό νοσοκομείο. 
    Σύντομα το προσωπικό και οι ασθενείς θα παγιδευτούν από μια τρομακτική και απόκοσμη απειλή, που θα τους αναγκάσει σε ένα κολασμένο ταξίδι στα βάθη του κτιρίου προκειμένου να ξεφύγουν από τον εφιάλτη. 

    Αυτό και μόνο περιλαμβάνει η επίσημη σύνοψη …και καλύτερα.
    Το The Void έρχεται με φόρα από το Fantastic Fest και το Toronto, ενώ θα βγει στις Βρετανικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου, και θα ακολουθήσει η Αμερική (7 Απριλίου).

    Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Void trailer: Το Event Horizon ...σε νοσοκομείο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top