F The Beguiled trailer: Η Sofia Coppola διασκευάζει τον Προδότη του Don Siegel! - FilmBoy The Beguiled trailer: Η Sofia Coppola διασκευάζει τον Προδότη του Don Siegel! - FilmBoy
  • Latest News

    The Beguiled trailer: Η Sofia Coppola διασκευάζει τον Προδότη του Don Siegel!


    Θα ήταν δύσκολο να φανταστείς ότι η Sofia Coppola θα έκανε remake μια ταινία του σπουδαίου σκηνοθέτη Don Siegel, του ανθρώπου που δημιούργησε τον Επιθεωρητή Κάλαχαν (1971) και την Απόδραση από το Αλκατράζ (1979), και φυσικά το θρυλικό Invasion of the Body Snatchers (1956) που είδαμε στο περσινό Horrorant Film Festival ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’.

    Από την άλλη, η ταινία The Beguiled, την οποία σκηνοθέτησε η Coppola 46 χρόνια μετά τον Siegel, είναι προσαρμογή του gothic μυθιστορήματος του Thomas P. Cullinan του 1966, με τίτλο A Painted Devil.
    Και όπως η ταινία του 1971 σηματοδοτούσε την τρίτη συνεργασία του Siegel με τον Clint Eastwood, έτσι και η νέα εκδοχή της Coppola είναι η τρίτη συνεργασία της με την Kirsten Dunst.

    Για αυτές τις περιπτώσεις δημιουργήθηκε η στήλη Remake Originals στο FilmBoy.
    Είναι πάντα συναρπαστικό κι ενδιαφέρον να βλέπεις δυο ταινίες back-to-back και να ανακαλύπτεις τις διαφορές αλλά και την εξέλιξη του σινεμά.

    Ακριβώς όπως και η oroginal ταινία, το The Beguiled εξελίσσεται σε ένα οικοτροφείο θηλέων κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου, στο οποίο η ζωή ταράσσεται εξαιτίας της άφιξης ενός πληγωμένου στρατιώτη της Ένωσης, 

    Ο Colin Farrell αναλαμβάνει να υποδυθεί τον Clint Eastwood …δηλαδή τον στρατιώτη, η Nicole Kidman είναι η διευθύντρια του οικοτροφείου, η Kirsten Dunst μια δασκάλα και η Elle Fanning μια μαθήτρια.
    Και οι τρεις γυναίκες αναπτύσσουν μια σχέση με το νέο επισκέπτη / όμηρο τους, κι ένα κουβάρι αλλόκοτων συναισθημάτων ξετυλίγεται γεμάτοι ίντριγκες, πάθη και μυστικά.

    Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου στην Αμερική, κι εμείς έχουμε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Beguiled trailer: Η Sofia Coppola διασκευάζει τον Προδότη του Don Siegel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top