F Σε αναζήτηση σκηνοθέτη (πάλι) ο νέος Scarface - FilmBoy Σε αναζήτηση σκηνοθέτη (πάλι) ο νέος Scarface - FilmBoy
  • Latest News

    Σε αναζήτηση σκηνοθέτη (πάλι) ο νέος Scarface


    Υποψήφιο για Χρυσό Βατόμουρο αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πλέον κλασσικές ταινίες του Αμερικάνικου κινηματογράφου, το Scarface (στο Νο1 των 10 Καλύτερων Remake στην ιστορία του κινηματογράφου και ο Καλύτερος Ρόλος του Al Pacino) έχει προσπαθήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια να βρει τρόπο ώστε να επιστρέψει.

    Καλώς ή κακώς, ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, με τη πιο πρόσφατη προσπάθεια να ανήκει στη Universal η οποία έχει στα σκαριά μια νέα εκδοχή της γνωστής ιστορίας του φτωχού μετανάστη που εξελίσσεται σε μεγαλοκακοποιός, που θα δανείζεται στοιχεία και από τη πρώτη ταινία του 1932 και από εκείνη του 1983 αλλά θα τα παρουσιάζει με πρωτότυπο τρόπο σε σκηνικό του σημερινού Los Angeles με τον κεντρικό ήρωα να είναι Μεξικανός.

    Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Terence Winter (The Wolf of Wall Street) να γράφει το σενάριο, τον Antoine Fuqua να σκηνοθετεί και τον Diego Luna να πρωταγωνιστεί.

    Μόλις όμως έγινε γνωστό ότι ένας απ’ αυτούς αποτελεί παρελθόν, με τον Antoine Fuqua να αποσύρεται από το project λόγω των υποχρεώσεών του με το The Equalizer 2, το οποίο η Sony έχει βάλει σε διαδικασία fast-forward.
    Άντε πάλι απ’ την αρχή σε αναζήτηση σκηνοθέτη…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σε αναζήτηση σκηνοθέτη (πάλι) ο νέος Scarface Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top