F Λύκοι στην Αλάσκα έρχονται στο Netflix, από το σκηνοθέτη του Green Room - FilmBoy Λύκοι στην Αλάσκα έρχονται στο Netflix, από το σκηνοθέτη του Green Room - FilmBoy
  • Latest News

    Λύκοι στην Αλάσκα έρχονται στο Netflix, από το σκηνοθέτη του Green Room


    Το νέο του πόνημα ανακοίνωσε ο δημιουργός των Blue Ruin και Green Room, Jeremy Saulnier, με τη ταινία να κάνει την έκπληξη και να μην έχει ...κάποιο χρώμα στο τίτλο (!) αλλά να παραμένει στα γνωστά θρίλερ μονοπάτια.

    Το Hold the Dark θα μας πάει στη παγωμένη Αλάσκα, όπου μια αγέλη λύκων αρπάζει και σκοτώνει παιδιά, πράξη ασυνήθιστη για το είδος. 
    Στη περιοχή, για να ερευνήσει τη συμπεριφορά των λύκων καταφτάνει ένας ειδικός βιολόγος, ο οποίος χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος με το δράμα της οικογένειας το παιδί της οποίας σκότωσαν οι λύκοι, με τη μυστικοπαθή μητέρα να εξαφανίζεται και τον μανιασμένο πατέρα που μόλις επέστρεψε από το Ιράκ να βγαίνει στο άγνωστο με άγριες διαθέσεις.

    Το βασισμένο σε βιβλίο του William Giraldi σενάριο έχει γράψει ο Macon Blair του προσφάτως βραβευμένου στο Sundance, I Don't Feel at Home in This World Anymore, με τους Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan), Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Jeffrey Wright (Westworld), James Badge Dale (The Walk) και James Bloor (La Corrispondenza) να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Η ταινία έχει ήδη βρει χρηματοδότηση από το σωτήριο Netflix με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν το Μάρτιο στην Alberta του Καναδά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Λύκοι στην Αλάσκα έρχονται στο Netflix, από το σκηνοθέτη του Green Room Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top