F Urban Myths trailer: Ο Joseph Fiennes είναι ...ο Michael Jackson! - FilmBoy Urban Myths trailer: Ο Joseph Fiennes είναι ...ο Michael Jackson! - FilmBoy
  • Latest News

    Urban Myths trailer: Ο Joseph Fiennes είναι ...ο Michael Jackson!


    Πώς θα σας φαινόταν να βρίσκονται μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο ο Marlon Brando, ο Michael Jackson και οδηγός η Elizabeth Taylor;
    Αυτό και πολλά άλλα σκηνικά φαίνεται ότι θα δούμε στο Urban Myths: A Brand New Collection of Comedies, μια ανθολογία από μικρές κωμικές ‘…αληθοφανείς ιστορίες’ που αφορούν διάσημα ιστορικά κινηματογραφικά και μουσικά πρόσωπα.

    Το Sky Arts κυκλοφόρησε ένα trailer 50 δευτερολέπτων, δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε μια εικόνα από τον Joseph Fiennes ως Michael Jackson, ένα casting που δημιούργησε κάποιο ντόρο όταν ανακοινώθηκε, καθώς ο Fiennes είναι φυσικά λευκός και η βιομηχανία κατηγορήθηκε ξανά πως σνομπάρει τους μαύρους ηθοποιούς.

    Επίσης, θα δούμε τον Brian Cox ως Marlon Brando, την Stockard Channing ως Liz Taylor, τον Eddie Marsan ως Bob Dylan, τον Ben Chaplin ως Cary Grant, μέχρι και τον Iwan Rheon του Game of Thrones ως …Αδόλφο Χίτλερ!

    Η ενδιαφέρουσα αυτή σειρά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης και θα πρέπει να αρκεστούμε στο μικρό αυτό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Urban Myths trailer: Ο Joseph Fiennes είναι ...ο Michael Jackson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top