F Their Finest trailer: Η Gemma Arterton αλλάζει το σινεμά ...της δεκαετίας του '40! - FilmBoy Their Finest trailer: Η Gemma Arterton αλλάζει το σινεμά ...της δεκαετίας του '40! - FilmBoy
  • Latest News

    Their Finest trailer: Η Gemma Arterton αλλάζει το σινεμά ...της δεκαετίας του '40!


    Το Their Finest είναι η νέα ταινία της Lone Scherfig, του καλού An Education και του μέτριου One Day.
    Είναι μια ταινία για τη ζωή στην Αγγλία κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 1940, όταν οι εναέριες επιδρομές από τα γερμανικά αεροπλάνα ήταν μια καθημερινότητα.

    Ωστόσο, υπάρχουν και σεξιστικά θέματα στη ταινία, καθώς ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας Gemma Arterton πασχίζει να χτίσει το όνομα και την καριέρα της σε μια βιομηχανία όπου κυριαρχούσαν οι άνδρες. 

    Και δεδομένου ότι η βιομηχανία αυτή είναι η κινηματογραφική και η γυναίκα εργάζεται ως σεναριογράφος, φαίνεται η ταινία να μιλάει και για τη δύναμη του κινηματογράφου και το πώς μια καλή ταινία μπορεί να αξιοποιήσει τις καρδιές και τα μυαλά ενός ολόκληρου έθνους.

    Μαζί με την Gemma Arterton, στο cast βρίσκεται και ο Sam Claflin, ο Bill Nighy, ο Jack Huston, ο Paul Ritter, ο Jeremy Irons και άλλοι.
    Το Their Finest έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto, θα παίξει στο Sundance αυτό το μήνα και στις αίθουσες της Αμερικής στις 24 Μαρτίου.
    Το trailer είναι χαρακτηριστικό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Their Finest trailer: Η Gemma Arterton αλλάζει το σινεμά ...της δεκαετίας του '40! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top