F My Pet Dinosaur trailer: Οι Αυστραλοί βρήκαν τον δικό τους E.T. - FilmBoy My Pet Dinosaur trailer: Οι Αυστραλοί βρήκαν τον δικό τους E.T. - FilmBoy
  • Latest News

    My Pet Dinosaur trailer: Οι Αυστραλοί βρήκαν τον δικό τους E.T.


    Πολλές ταινίες στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να συλλάβουν τη μαγεία του E.T. Ο Εξωγήινος του Steven Spielberg, καμία δεν το έχει καταφέρει.
    Είναι προφανώς δύσκολο να πιάσει κάποιος εν έτη 2017 το πνεύμα και τη συγκίνηση της κλασικής sci fi ταινίας του Spielberg, ωστόσο φαίνεται ότι αυτός είναι ο στόχος των Αυστραλών.

    Η ταινία λέγεται My Pet Dinosaur και είναι μια νεανική sci-fi περιπέτεια που ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι που βρίσκει ένα πλάσμα που φαίνεται να είναι ένας μικρός δεινόσαυρος, προϊόν ενός στρατιωτικού πειράματος που πυροδότησε κάποιες απροσδόκητες συνέπειες. 

    Ο μικρός κρατάει το εύρημά του κρυφό, αλλά ο δεινόσαυρος μεγαλώνει και …η κυβέρνηση καραδοκεί.

    Την ταινία σκηνοθέτησε ο Matt Drummond, ο οποίος φαίνεται να τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τους δεινόσαυρους, καθώς η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά ήταν το …Dinosaur Island το 2014.

    Δεν θα βρείτε αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο cast καθώς αυτό αποτελείται από νεαρούς Αυστραλούς (Jordan Dulieu, Annabel Wolfe, Christopher Gabardi), αν και ίσως αναγνωρίσετε τον David Roberts (Unbroken) και την Joanne Samuel, η οποία επιστρέφει στο σινεμά μετά από 20 χρόνια, αλλά ήταν η πρωταγωνίστρια στο original Mad Max του 1979!

    Το My Pet Dinosaur θα βγει στην Αυστραλία στις 30 Μαρτίου και η πιθανότητα να βρει διανομή και στην Αμερική είναι μεγάλη.
    Το trailer είναι αποκαλυπτικό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Pet Dinosaur trailer: Οι Αυστραλοί βρήκαν τον δικό τους E.T. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top