F My Life as a Zucchini trailer: Το Ελβετικό animation που κατέκτησε το κόσμο! - FilmBoy My Life as a Zucchini trailer: Το Ελβετικό animation που κατέκτησε το κόσμο! - FilmBoy
  • Latest News

    My Life as a Zucchini trailer: Το Ελβετικό animation που κατέκτησε το κόσμο!


    Το φανταστικό stop motion animation από την Ελβετία, που έπαιξε σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ με τεράστια επιτυχία (και στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης) και που ετοιμάζεται και για το Sundance σε λίγες μέρες, ήταν υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Animation και είναι η επίσημη συμμετοχή της Ελβετίας στα Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το μικρό κοινό της Αμερικής.

    Το My Life as a Zucchini (που σε εμάς παραπέμπει ίσως στο Θάνο το Κολοκυθάκι της Φρουτοπίας) μιλάει για ένα νεαρό αγόρι με μπλε μαλλιά που γίνεται ορφανό, και αποστέλλεται σε ένα ορφανοτροφείο όπου τα άλλα παιδιά τον πειράζουν.

    Ωστόσο, θα μάθει γρήγορα πώς να κάνει νέους φίλους και θα μας διδάξει όλους πώς να απολαμβάνει τη ζωή, όπως και να έρθει αυτή.

    Η ταινία δεν γεμίζει το μάτι αρχικά, αλλά όσοι την είδαν μιλάνε για ένα αριστουργηματικό φιλμ για παιδιά.
    Μακάρι να άρεσαν αυτά στον FilmBoy Jr
    Δείτε το trailer που μόλις βγήκε online.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Life as a Zucchini trailer: Το Ελβετικό animation που κατέκτησε το κόσμο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top