F Deidra & Laney Rob a Train trailer: Πώς να κλέψεις ένα τρένο ...στο Sundance! - FilmBoy Deidra & Laney Rob a Train trailer: Πώς να κλέψεις ένα τρένο ...στο Sundance! - FilmBoy
  • Latest News

    Deidra & Laney Rob a Train trailer: Πώς να κλέψεις ένα τρένο ...στο Sundance!


    Το Netflix έχει αποκτήσει πολλές από τις ταινίες που προβλήθηκαν φέτος στο φεστιβάλ του Sundance (που φέτος είχε το περισσότερο χιόνι από κάθε άλλη χρονιά).

    Μία από αυτές είναι η κωμωδία Deidra & Laney Rob a Train, δεύτερη σκηνοθετική δουλειά της Sydney Freeland, στην οποία δύο έφηβες αδελφές αποφασίζουν να ληστέψουν ένα τρένο, προκειμένου να υποστηρίξουν την οικογένειά τους μετά τη προφυλάκιση της μητέρας τους.

    Πρωταγωνιστούν η Ashleigh Murray και η Rachel Crow ως οι δύο αδελφές Deidra και Laney αντίστοιχα, με το cast να συμπληρώνουν οι Missi Pyle, Danielle Nicolet, Sharon Lawrence και Tim Blake Nelson.

    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι άκρως διασκεδαστικό, με το Netflix να έχει προγραμματίσει την έξοδο της ταινίας για τις 17 Μαρτίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deidra & Laney Rob a Train trailer: Πώς να κλέψεις ένα τρένο ...στο Sundance! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top