F Έρχεται αγγλόφωνο remake για το κορεάτικο ζόμπι θρίλερ Train to Busan! - FilmBoy Έρχεται αγγλόφωνο remake για το κορεάτικο ζόμπι θρίλερ Train to Busan! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται αγγλόφωνο remake για το κορεάτικο ζόμπι θρίλερ Train to Busan!


    Ενώ στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει αποκτήσει καν διανομέα, και πιθανότατα ούτε πρόκειται, το Κορεάτικό θρίλερ Train to Busan του Yeon Sang-ho, ετοιμάζεται να γνωρίσει το αγγλόφωνο remake του.

    Σύμφωνα με το Variety, η γαλλική Gaumont ήρθε σε συμφωνία με την κορεάτικη Next Entertainment World για να αναλάβει τη παραγωγή του αγγλόφωνου remake.
    Προσφορές για τα δικαιώματα λέγεται ότι είχαν καταθέσει και οι Fox, Sony, Studiocanal και EuropaCorp, όμως τελικά η συμφωνία έκλεισε με την Gaumont.

    Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Gaumont, μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρίες με πλούσια εμπειρία στα παγκόσμια projects. Ελπίζουμε αυτή η ευκαιρία να δώσει τη δυνατότητα στα Κορεατικά φιλμ να κερδίσουν μεγαλύτερη προσοχή ώστε το κοινό να εξοικειωθεί περισσότερο με αυτά.”, 
    δήλωσε ο γενικός διευθυντής της NEW, Woo-taek Kim.

    Το Train to Busan (για το οποίο μιλήσαμε το καλοκαίρι στο Horrorant) είναι ένα θρίλερ, που λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο μέσα σε ένα τραίνο με τους επιβάτες να προσπαθούν να ξεφύγουν από τον ζομπο-ιό που εξαπλώνεται ραγδαία, με όσους είχαν τη τύχη να το δουν να μιλούν για έντονα αλληγορικά στοιχεία που κριτικάρουν τη πολιτική κατάσταση της χώρας.

    Τα γυρίσματα αναμένονται να πραγματοποιηθούν στο Los Angeles, με περεταίρω ανακοινώσεις για τους συντελεστές να αναμένονται προσεχώς.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται αγγλόφωνο remake για το κορεάτικο ζόμπι θρίλερ Train to Busan! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top