F I Am Michael trailer: Ο James Franco γίνεται straight ...λόγω θρησκείας! - FilmBoy I Am Michael trailer: Ο James Franco γίνεται straight ...λόγω θρησκείας! - FilmBoy
  • Latest News

    I Am Michael trailer: Ο James Franco γίνεται straight ...λόγω θρησκείας!


    Δεν τρέφω μεγάλη εκτίμηση στις υποκριτικές ικανότητες του James Franco, αλλά ίσως εδώ να βρήκε κάτι που του ταιριάζει γάντι.

    Το δράμα I Am Michael έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance το 2015, σχεδόν πριν από δύο χρόνια δηλαδή, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Γενάρη του 2017.

    Πρόκειται για μία δραματοποιημένη εκδοχή της αληθινής ιστορίας ενός άνδρα που ονομάζεται Michael Glatze (Franco), ο οποίος απαρνήθηκε την ομοφυλοφιλία του, όταν ανακάλυψε το Θεό.

    Δεν είναι καθόλου εύκολο θέμα (δηλαδή η θρησκεία αποκηρύσσει την ομοφυλοφιλία;), σε μια Αμερική που δεν πρόκειται ποτέ να ξεμπλέξει με προκαταλήψεις τέτοιου είδους.

    Ο Zachary Quinto υποδύεται τον σύντροφό του Franco και η Emma Roberts την κοπέλα που (και) για χάρη της ο Michael παίρνει τον …’ίσιο δρόμο’.
    Παίζουν ακόμη η Daryl Hanna, ο Charlie Carver και o Leven Rambin

    Το I Am Michael θα βγει στις 27 Ιανουαρίου και το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Am Michael trailer: Ο James Franco γίνεται straight ...λόγω θρησκείας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top