F Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης - Ballerina - FilmBoy Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης - Ballerina - FilmBoy
  • Latest News

    Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης - Ballerina


    Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης, ένα Γαλλικό animation εντελώς διαφορετικό από αυτά της Disney ή της Pixar, αλλά με την ευρωπαική γοητεία και το μουσικοχορευτικό πάθος του Frozen, θα δούνε οι θεατές από σήμερα στους κινηματογράφους.

    Η Φελίσια είναι ένα νεαρό ορφανό κορίτσι από τη Βρετάνη, που έχει μόνο ένα πάθος: το χορό. 
    Με τον καλύτερό της φίλο, Βίκτορ, που ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος εφευρέτης, θα σκεφτούν ένα απίστευτο σχέδιο για να δραπετεύσουν από το ορφανοτροφείο τους και να φτάσουν στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, όπου ο Πύργος του Άιφελ είναι ακόμα υπό κατασκευή. 

    Η Φελίσια θα πρέπει να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της και να μάθει από τα λάθη της, για να εκπληρώσει το πιο τρελό της όνειρο: να γίνει πρίμα μπαλαρίνα στην Όπερα του Παρισιού. 



    Η επιδίωξη της εταιρείας παραγωγής Gaumont ήταν να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό, μαγικό animation που δε θα είχε τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ταινίες των μεγάλων αμερικανικών στούντιο. 

    Το πέτυχαν, χάρη στη συνδρομή μίας πλειάδας δημιουργικών επαγγελματιών του χώρου, και του βάρους που δόθηκε στις χορογραφίες και την αληθοφάνεια στις κινήσεις των χαρακτήρων. Όσον αφορά στο μπαλέτο, για τις κινήσεις της νεαρής Φελίσια επιστρατεύτηκαν δύο πραγματικοί αστέρες της παρισινής Όπερας.

    Στους κινηματογράφους από 22 Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης - Ballerina Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top