F Valerian and the City of Thousand Planets trailer: Το sci-fi υπερθέαμα του Luc Besson! - FilmBoy Valerian and the City of Thousand Planets trailer: Το sci-fi υπερθέαμα του Luc Besson! - FilmBoy
  • Latest News

    Valerian and the City of Thousand Planets trailer: Το sci-fi υπερθέαμα του Luc Besson!


    Σίγουρα πολλοί δεν ήταν εξοικειωμένοι από το υλικό, καθώς βασίζεται στο γαλλικό κόμικ των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, αλλά το Valerian and the City of Thousand Planets ενθουσίασε στο ComicCon του San Diego με τα σχέδια και τον φουτουριστικό του κόσμο.

    Ο σκηνοθέτης του The Fifth Element, Luc Besson επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια (κάποιες ομοιότητες φαίνονται και από το trailer) και είναι σίγουρο ότι ετοιμάζει κάτι μεγάλο και παράξενο.
    Άλλωστε, το ονειρευόταν επί χρόνια.

    Το Valerian and the City of Thousand Planets αφορά δύο γαλαξιακούς πράκτορες – ταξιδιώτες στο χρόνο, τον Valerian (Dane DeHaan) και τη Laureline (Cara Delevingne), οι οποίοι είναι επιφορτισμένη με τη διατήρηση της ειρήνης στον γαλαξία.

    Στην ταινία, που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια 24 ωρών και θα έχει πραγματικό χρόνο δύο ώρες και 15 λεπτά (σύμφωνα με τον Besson), συμμετέχουν ακόμη οι Clive Owen, John Goodman, Rihanna, Rutger Hauer και Ethan Hawke.

    Τον Μάρτιο είχαμε δει κάποιες πρώτες εικόνες, τώρα έφτασε το επίσημο trailer.
    Κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου του 2017.
    Εντυπώσεις;

    Δείτε και εδώ το teaser που ξεκινάει με την ατάκα του FilmBoy στο Twiter!
    http://valerianteaser.com/?id=twitter_797165793792454656



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Valerian and the City of Thousand Planets trailer: Το sci-fi υπερθέαμα του Luc Besson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top