F Η Μυστική Γραφή trailer: Η Rooney Mara αναστατώνει τους άνδρες στο νέο δράμα του Jim Sheridan - FilmBoy Η Μυστική Γραφή trailer: Η Rooney Mara αναστατώνει τους άνδρες στο νέο δράμα του Jim Sheridan - FilmBoy
  • Latest News

    Η Μυστική Γραφή trailer: Η Rooney Mara αναστατώνει τους άνδρες στο νέο δράμα του Jim Sheridan


    Η Rooney Mara ήταν πολύ απασχολημένη τον Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Toronto, καθώς εκεί έκαναν πρεμιέρα τρεις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε.
    Το Lion του Garth Davis (που θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες την 1η του Δεκέμβρη), το Una του Benedict Andrews και το The Secret Scripture, τη νέα ταινία του Jim Sheridan.

    Η Μυστική Γραφή βασίζεται στο περίφημο μυθιστόρημα του Sebastian Barry και εξιστορεί τις αγάπες και τις απώλειες μιας νεαρής γυναίκας που ονομάζεται Rose (Mara) κατά τη δεκαετία του 1940 στην Ιρλανδία. 

    Η Rose τραβάει την προσοχή πολλών ανδρών στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων και του τοπικού ιερέα (Theo James), αλλά εκείνη έχει μάτια μόνο για έναν τολμηρό πιλότο (Jack Reynor). 
    40 χρόνια αργότερα, βλέπουμε την γερασμένη πια Rose (Vanessa Redgrave) σε ένα ψυχιατρικό άσυλο να εξηγεί την ιστορία της σε έναν ψυχολόγο (Eric Bana).

    Το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, ωστόσο κάποιες έγκυρες κριτικές από το Toronto μιλάνε για ένα ‘καταστροφικά κακό φινάλε’.
    Το The Secret Scripture δεν έχει ακόμη ημερομηνία προβολής στην Αμερική.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Μυστική Γραφή trailer: Η Rooney Mara αναστατώνει τους άνδρες στο νέο δράμα του Jim Sheridan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top