F Silence trailer: Ο Martin Scorsese μπαίνει στη μάχη των Όσκαρ - FilmBoy Silence trailer: Ο Martin Scorsese μπαίνει στη μάχη των Όσκαρ - FilmBoy
  • Latest News

    Silence trailer: Ο Martin Scorsese μπαίνει στη μάχη των Όσκαρ


    Ο Martin Scorsese μπαίνει κι αυτός στην κούρσα των φετινών υποψηφιοτήτων Όσκαρ με το Silence, μια νέα προσαρμογή του μυθιστορήματος του Shûsaku Endo, αφού προηγήθηκε αυτή του 1971 από τον Masahiro Shinoda με μεγάλη επιτυχία (υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες ‘72). 

    Ο Andrew Garfield και ο Adam Driver πρωταγωνιστούν ως Πορτογάλοι Ιησουίτες ιεραπόστολοι που αποστέλλονται στην Ιαπωνία τον 17ο αιώνα. 
    Η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν τον πρώην μέντορά τους, τον Πατέρα Ferreira (Liam Neeson) και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του ερείσματος της Καθολικής Εκκλησίας στη χώρα, ύστερα από τη βίαιη καταστολή από τον αδίστακτο δικτάτορα.

    Ο Scorsese έγραψε το σενάριο μαζί με τον Jay Cocks (Gangs of New York), και συμπεριέλαβε στο cast μερικούς καλούς Ιάπωνες ηθοποιούς, όπως ο Tadanobu Asano (που εμφανίστηκε και στα δύο Thor), ο Ryo Kase, ο Shin’ya Tsukamoto και άλλοι.

    Το Silence είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 23 Δεκεμβρίου, και αναμένεται να κατέχει εξέχουσα θέση στις λίστες των υποψηφιοτήτων αλλά και στις best λίστες των ταινιών της χρονιάς.
    Βλέπετε, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Silence trailer: Ο Martin Scorsese μπαίνει στη μάχη των Όσκαρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top