F Old Stone trailer: Ταξιτζής ενάντια στο παράλογο νομικό σύστημα της Κίνας - FilmBoy Old Stone trailer: Ταξιτζής ενάντια στο παράλογο νομικό σύστημα της Κίνας - FilmBoy
  • Latest News

    Old Stone trailer: Ταξιτζής ενάντια στο παράλογο νομικό σύστημα της Κίνας


    Οι γάτοι οι Κινέζοι ...βρήκαν πάλι τρόπο να μειώνονται.
    Το τελευταίο πράγμα που περίμενα βλέποντας το trailer της πρώτης σκηνοθετικής δουλειάς του Κινέζου Johnny Ma, ήταν να σκεφτώ θετικά για το νομικό μας σύστημα.
    …Ναι, το δικό μας!

    Βλέπετε, στην Κίνα λέει, όταν χτυπάς κάποιον με το αυτοκίνητο κατά λάθος, είναι καλύτερα να γυρίσεις πίσω να τον αποτελειώσεις παρά να ζήσει με μερικούς μώλωπες. 
    Σοβαρά μιλάω, τα νομικά τζιμάνια στην Κίνα έφτιαξαν ένα νόμο που σου επιτρέπει να τη σκαπουλάρεις στην περίπτωση που το θύμα πεθάνει, αλλά που θα σε ‘σκίσει’ αν τυχόν το θύμα ζήσει.
    Αν τον βοηθήσεις κιόλας, μέχρι και ισόβια θα φας.

    Διαβάζω μάλιστα ότι υπήρξαν ειδήσεις που ανέφεραν ότι οδηγοί γύρισαν πίσω να αποτελειώσουν τα θύματά τους, όταν τα χτύπησαν αρχικά με το αυτοκίνητο.

    Το Old Stone (Lao Chi ο Κινέζικος τίτλος) φαίνεται να είναι η πρώτη ταινία που εξετάζει αυτά τα περιστατικά. Περιγράφεται ως ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ για έναν οδηγό ταξί που μάχεται με τη γραφειοκρατία και τη νομική χειραγώγηση στην Κίνα. 

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Τορόντο και το Βερολίνο με ως επί το πλείστον θετικές κριτικές, αλλά μάλλον θα πονοκεφαλιάσετε με το θέμα του.

    Το Old Stone θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου.
    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Old Stone trailer: Ταξιτζής ενάντια στο παράλογο νομικό σύστημα της Κίνας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top