F Jackie trailer: Η Natalie Portman πενθεί σαν την αληθινή Jackie Kennedy - FilmBoy Jackie trailer: Η Natalie Portman πενθεί σαν την αληθινή Jackie Kennedy - FilmBoy
  • Latest News

    Jackie trailer: Η Natalie Portman πενθεί σαν την αληθινή Jackie Kennedy


    Τα βαριά χαρτιά της σεζόν αρχίζουν να εμφανίζονται σιγά σιγά, σε μια σεζόν χωρίς το μεγάλο μπαμ σε ότι αφορά τα ταμεία (και στην Αμερική).
    Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει ούτε με το Jackie, τη βιογραφία της Πρώτης Κυρίας Jacqueline Kennedy κατά τις δύσκολες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της. 

    Η ταινία έχει ήδη κερδίσει καλές κριτικές στα φεστιβάλ, ιδιαίτερα για την συναισθηματική προσέγγιση του σκηνοθέτη Pablo Larrain όσο και για την εξαιρετική ερμηνεία της Natalie Portman στο ρόλο του τίτλου.

    Η Jackie Kennedy ήταν ένα larger-than-life icon, αλλά όπως όλες οι ταινίες που ασχολούνται με τόσο μεγάλες …ζωές, έτσι και το Jackie υπόσχεται να προσφέρει μια οικεία ματιά στην ανθρώπινη υπόσταση που κρύβεται πίσω από τον μύθο.

    Φυσικά η Portman ηγείται και βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας, αλλά το cast περιλαμβάνει τον Billy Crudup ως δημοσιογράφο Theodore H. White, τη Greta Gerwig ως γραμματέας στο Λευκό Οίκο, τον Peter Sarsgaard ως Robert Kennedy, τον John Carroll Lynch ως Lyndon Β . Johnson, την Beth Grant ως τη γυναίκα του Johnson, τον John Hurt ως ιερέα και τον Caspar Phillipson στο ρόλο του John F. Kennedy.

    Με τη βεβαιότητα ότι το όνομα της Portman θα παίξει δυνατά στα φετινά Όσκαρ, το Jackie θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.
    Το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jackie trailer: Η Natalie Portman πενθεί σαν την αληθινή Jackie Kennedy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top