F Dreamland trailer: ...Γιατί και τα πιο αγνά όνειρα χρειάζονται χρηματοδότηση - FilmBoy Dreamland trailer: ...Γιατί και τα πιο αγνά όνειρα χρειάζονται χρηματοδότηση - FilmBoy
  • Latest News

    Dreamland trailer: ...Γιατί και τα πιο αγνά όνειρα χρειάζονται χρηματοδότηση


    Μπαίνοντας στο Imdb να δω τι είναι αυτός ο Robert Schwartzman και ποια είναι η σχέση του με τον σαφώς πιο γνωστό Jason Schwartzman, συνειδητοποίησα το βάρος με το οποίο, άθελά της, μπορεί να σε επιβαρύνει η οικογένεια και οι καριέρες συγγενικών σου προσώπων.

    Προσέξτε.
    Ο Robert Schwartzman είναι γιος της Talia Shire (η Conni Corleone στους Νονούς) και του Jack Schwartzman (παραγωγός στο Never Say Never Again του 007), ανιψιός του Francis Ford Coppola, ξάδερφος του Nicolas Cage και της Sofia Coppola, κουνιάδος του Spike Jonze και βέβαια, αδερφός του Jason Schwartzman.

    Να γεννηθείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον και …να θες να γίνεις μουσικός!
    Αυτό είναι πρώτιστα ο Robert, αν και έπαιξε και σε μερικές ταινίες μικρός, αλλά τώρα σκηνοθέτησε την πρώτη του ανεξάρτητη δραματική κομεντί.

    Λέγεται Dreamland και λέει την ιστορία ενός φιλόδοξου νεαρού πιανίστα (Johnny Simmons) που έρχεται στο Λος Άντζελες και θέλει να ανοίξει ένα πιάνο μπαρ, αλλά μπαίνει σε μπελάδες όταν κάνει σχέση με μια ηλικιωμένη πλούσια γυναίκα που είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει και να χρηματοδοτήσει το όνειρό του. 

    Το πλήρες cast περιλαμβάνει την Amy Landecker, τον Jason Schwartzman, τη Frankie Shaw και άλλους. 
    Το Dreamland θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου και το trailer είναι παρακάτω.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dreamland trailer: ...Γιατί και τα πιο αγνά όνειρα χρειάζονται χρηματοδότηση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top