F Το απίστευτο crossover επεισόδιο των Supergirl, The Flash, Arrow και Legends of Tomorrow (trailer)! - FilmBoy Το απίστευτο crossover επεισόδιο των Supergirl, The Flash, Arrow και Legends of Tomorrow (trailer)! - FilmBoy
  • Latest News

    Το απίστευτο crossover επεισόδιο των Supergirl, The Flash, Arrow και Legends of Tomorrow (trailer)!


    Την επόμενη εβδομάδα οι Αμερικανοί θα δούνε στο κανάλι CW ένα πρωτοφανή τηλεοπτικό γεγονός.
    Όλες οι σειρές της DC που παίζουν στο δίκτυο θα μοιραστούν ένα μεγάλο crossover επεισόδιο, κάθε ήρωας από τη δική του σκοπιά.

    Supergirl, Flash, Arrow και DC’s Legends of Tomorrow θα έχουν όλοι μια ιστορία στην οποία εξωγήινοι με το όνομα Dominators έρχονται στη Γη με σκοπό να την αφανίσουν.
    Στη πορεία των κοινών επεισοδίων, οι ήρωες θα ενωθούν όλοι μαζί για να τους αντιμετωπίσουν.

    Πιο αναλυτικά:
    Τη Δευτέρα στο νέο επεισόδιο του Supergirl, ο Barry Allen / Flash (που τον υποδύεται ο Grant Gustin) και ο Cisco Ramon / Vibe (Carlos Valdes) ζητούν τη βοήθεια της Kara / Supergirl (Melisa Benoist) για τους εξωγήινους που απειλούν να καταστρέψουν τη Γη.

    Την Τρίτη στο νέο επεισόδιο του Flash, οι τρεις παραπάνω ήρωες συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται κάτι μεγαλύτερο για να αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους, γι’αυτό ζητούν και από τον Green Arrow (Stephen Amell) να τους βοηθήσει, και απευθύνονται και στους Legends of Tomorrow.

    Την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο του Arrow, ο Oliver / Arrow (Amell) ξυπνάει σε μια νέα τέλεια ζωή, όπου οι γονείς του είναι ζωντανοί, η Laurel / Black Canary (Katie Cassidy) είναι η αρραβωνιαστικιά του και ετοιμάζονται να παντρευτούν.
    Ταυτόχρονα, η Felicity (Emily Bett Rickards) μαζί με τη Supergirl και τον Flash ετοιμάζουν την ομάδα για τη μεγάλη μάχη.

    Τέλος, τη Πέμπτη στο νέο επεισόδιο του Legends of Tomorrow, όλοι οι ήρωες μαζί, με τη βοήθεια και του Καθηγητή Stein (Victor Garber) θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να πολεμήσουν και να νικήσουν τους εξωγήινους που απειλούν τη Γη.

    Το κανάλι κυκλοφόρησε ένα ενιαίο trailer για τα τέσσερα αυτά επεισόδια, που δεν πρέπει να χάσετε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το απίστευτο crossover επεισόδιο των Supergirl, The Flash, Arrow και Legends of Tomorrow (trailer)! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top