F Rainbow Time trailer: Μια ιδιόμορφη indie comedy με τη Melanie Lynskey ...και τον Jigsaw! - FilmBoy Rainbow Time trailer: Μια ιδιόμορφη indie comedy με τη Melanie Lynskey ...και τον Jigsaw! - FilmBoy
  • Latest News

    Rainbow Time trailer: Μια ιδιόμορφη indie comedy με τη Melanie Lynskey ...και τον Jigsaw!


    Μια ιδιόμορφη ανεξάρτητη κωμωδία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στην Αμερική, λέγεται Rainbow Time, είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Linas Phillips και σήμερα βγήκε το επίσημο trailer.

    Η ταινία είναι επικεντρωμένη σε έναν άνδρα με διανοητικά προβλήματα (που παίζεται από τον ίδιο τον Linas Phillips), τον Shonzi, ο οποίος πηγαίνει να ζήσει με τον αδερφό του, Todd (Timm Sharp, ίσως τον θυμάστε από το Imagine That). 

    Ο Todd όμως ζει με τη φίλη του Lindsay (που την υποδύεται η πάντα υπέροχη και προσωπική μου indie αγαπημένη Melanie Lynskey …η Rose στο Two And A Half Men ντε!), και τα πράγματα γίνονται άβολα όταν ο Shonzi θα θελήσει να συμμετέχει όλο και περισσότερο στη σχέση τους.

    Μέσα σε όλα, απειλεί να αποκαλύψει και κάποια μυστικά για το παρελθόν του Todd.
    Α, παίζει και ο Tobin Bell …ο Jigsaw στα Saw!

    Περίεργη ταινία, ιδιόμορφο cast, αλλά το trailer υπόσχεται μια πραγματικά γοητευτική, ευχάριστη και όμορφη ταινία.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rainbow Time trailer: Μια ιδιόμορφη indie comedy με τη Melanie Lynskey ...και τον Jigsaw! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top