F Opening Night trailer: Με τον Topher Grace στα παρασκήνια του Broadway - FilmBoy Opening Night trailer: Με τον Topher Grace στα παρασκήνια του Broadway - FilmBoy
  • Latest News

    Opening Night trailer: Με τον Topher Grace στα παρασκήνια του Broadway


    Το Opening Night είναι η νέα ανεξάρτητη κομεντί που μας βάζει στα παρασκήνια μιας πρεμιέρας ενός show του Broadway που έχει τίτλο …Opening Night.

    Ο συμπαθής γενικά Topher Grace υποδύεται έναν αποτυχημένο πρώην τραγουδιστή του Broadway, ο οποίος τώρα εργάζεται ως διευθυντής σκηνής σε μια μεγάλη παράσταση του Broadway που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.

    Φυσικά, οτιδήποτε θα μπορούσε να πάει στραβά, πηγαίνει, σε μια ταινία που μοιάζει με το αντίθετο/αντίστοιχο του Birdman – το οποίο επίσης ήταν για την opening night ενός σόου του Broadway και τα πράγματα και εκεί πάνε στραβά. 

    Εκτός από τον Grace, στο cast συναντάμε και του Anne Heche (ζει αυτή;), Alona Tal, Taye Diggs, Rob Riggle και άλλοι.

    Από το trailer και μόνο, το Opening Night δεν φαίνεται κακό, καθώς υπάρχει άφθονο και καλό χιούμορ, ειδικά για όσους είναι εξοικειωμένοι με την θεατρική σκηνή.
    Ωστόσο, η ταινία δεν πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους παρά μόνο σε VoD, στις 18 Νοεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Opening Night trailer: Με τον Topher Grace στα παρασκήνια του Broadway Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top