F Movie News: Το Battlestar Galactica, το remake του Spash και ο Κόμης Μοντεχρήστος - FilmBoy Movie News: Το Battlestar Galactica, το remake του Spash και ο Κόμης Μοντεχρήστος - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Το Battlestar Galactica, το remake του Spash και ο Κόμης Μοντεχρήστος


    - Προχωράει η ταινία του Battlestar Galactica
    - Ο Channing Tatum στο remake του Splash
    - Μια κλασική ιστορία του Αλέξανδρου Δουμά στη μεγάλη οθόνη

    Μετά από χρόνια στο πάγο, μπρος φαίνεται να έχει μπει στο Battlestar Galactica, τη κινηματογραφική ταινία που θα φέρει στη μεγάλη οθόνη το διάσημο franchise, με την Lisa Joy Nolan (Westworld) να έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο και τον Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay: Part 1 και Part 2) να είναι έτοιμος να κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.



    Το remake της κλασσικής κωμωδίας των 80s, Splash ετοιμάζει η Disney και μάλιστα με ένα αναπάντεχο twist. 
    Οι ρόλοι αυτή τη φορά αντιστρέφονται με τον Channing Tatum να υποδύεται τον…γοργόνο και την Jillian Bell (The Night Before) στο πλάι του. 

    Υπενθυμίζουμε ότι στο original πρωταγωνιστούσαν οι Tom Hanks και Daryl Hannah.



    Μια μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής ιστορίας του Alexandre DumasThe Count of Monte Cristo με τίτλο Count θα σκηνοθετήσει ο William Eubank (The Signal) για λογαριασμό της Warner Bros σε σενάριο Joe Pokaski (Underground-WGN).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Το Battlestar Galactica, το remake του Spash και ο Κόμης Μοντεχρήστος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top