F Life trailer: Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds στο διάστημα! - FilmBoy Life trailer: Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds στο διάστημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Life trailer: Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds στο διάστημα!


    Η Sony Pictures θα ανοίξει την καλοκαιρινή σεζόν στο τέλος Μαΐου του 2017 με ένα sci fi, το Life του Daniel Espinosa (του καλού Safe House), γραμμένο από τους σεναριογράφους του Deadpool, Paul Wernick και Rhett Reese

    Με τέτοια ονόματα πίσω από τις κάμερες, δεν ήταν δύσκολο να έρθουν εξίσου μεγάλα ονόματα στο cast, με τους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τη Rebecca Ferguson ως απαραίτητη γυναίκα στο πλάι τους.

    Το Life λέει την ιστορία μιας ομάδας αστροναυτών που μελετά κάποια εξωγήινα δείγματα ζωής, αλλά η μελέτη τους παίρνει μια τρομακτική τροπή. 
    Η εξωγήινη μορφή ζωής αρπάζει έναν αστροναύτη και …από κει και πέρα το Life μοιάζει σαν το κλασικό ‘alien-in-a-ship’ θρίλερ, στα πρότυπα του Alien, του Sphere ή του Event Horizon.

    Με την ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη Μαΐου, η πρόθεση της Sony να προσπαθήσει να κάνει το Life ένα καλοκαιρινό blockbuster είναι προφανής.
    Στην Ελλάδα ωστόσο, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στα θερινά δεν έχει τύχη.

    Το trailer έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ώρες στην Αμερική, κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου του The Walking Dead – season 7, δείχνοντας και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Sony.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Life trailer: Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds στο διάστημα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top