F Ο James Wan βρήκε σκηνοθέτη για τον δικό του σούπερ ήρωα, Malignant Man - FilmBoy Ο James Wan βρήκε σκηνοθέτη για τον δικό του σούπερ ήρωα, Malignant Man - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Wan βρήκε σκηνοθέτη για τον δικό του σούπερ ήρωα, Malignant Man


    Τον Brad Peyton (San Andreas) επέλεξε ο James Wan για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής διασκευής του κόμικ Malignant Man, που ο ίδιος δημιούργησε για λογαριασμό της BOOM! Studios.

    Ο δημιουργός των Saw, Insidious και The Conjuring, θα έχει εδώ μονάχα το ρόλο του παραγωγού, έχοντας προσλάβει τον Zak Olkewicz (Ink and Bone) για να γράψει το σενάριο.

    Κεντρικός ήρωας του κόμικ είναι ο Alex Gates, ένας άνδρας που διαγιγνώσκεται με ανίατο κακοήθη όγκο, μέχρι που ανακαλύπτει ότι ο όγκος είναι στη πραγματικότητα ένα μυστηριώδες εξωγήινο παράσιτο, το οποίο του έχει χαρίσει απίστευτες δυνάμεις, τις οποίες και θα χρησιμοποιήσει για να βρει τι και ποιος κρύβεται από πίσω.

    Είναι αλήθεια ότι το όνομα του Peyton δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά ελπίζουμε με ένα καλό σενάριο και τον Wan στο πλάι του να τα πάει καλύτερα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Wan βρήκε σκηνοθέτη για τον δικό του σούπερ ήρωα, Malignant Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top