F Call of Heroes trailer: Το καλό Ασιατικό σινεμά δράσης είναι εδώ! - FilmBoy Call of Heroes trailer: Το καλό Ασιατικό σινεμά δράσης είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Call of Heroes trailer: Το καλό Ασιατικό σινεμά δράσης είναι εδώ!


    Οι λίγοι τυχεροί που παρακολούθησαν το Call of Heroes στο Fantastic Fest τον περασμένο μήνα μιλάνε για μια ταινία δράσης εποχής που αισθάνεται σαν ένα comeback στο κλασικό Ασιατικό action/fight σινεμά στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, που ήταν γεμάτα με εκθαμβωτικές μάχες διανθισμένες με έξυπνο χιούμορ. 

    Ο σκηνοθέτης Benny Chan (Shaolin) και ο σπουδαίος action director Sammo Hung χορογραφούν πολλαπλές αλληλουχίες σκηνών μάχης που είναι πραγματικά εντυπωσιακό να τις βλέπεις στη μεγάλη οθόνη. 

    Πρωταγωνιστής είναι ο Lau Ching Wan (γνωστός και ως Sean Lau) ως ο σερίφης ενός μικρού χωριού και η μοναδική αληθινή φωνή του νόμου και της τάξης, ο οποίος θα πρέπει να αποτρέψει τον αφανισμό του χωριού από τον διεφθαρμένο πολέμαρχο.

    Οι Eddie Peng και Wu Jing επίσης πρωταγωνιστούν, ο πρώτος ως υποστηρικτής του σερίφη και ο δεύτερος ως απρόθυμος σύμμαχος του κακού πολέμαρχου.

    Το Call of Heroes βγαίνει στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε BluRay το Δεκέμβριο.
    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι ίσως ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Call of Heroes trailer: Το καλό Ασιατικό σινεμά δράσης είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top