F Big Little Lies trailer: Kidman, Witherspoon και Woodley στη νέα σειρά του HBO! - FilmBoy Big Little Lies trailer: Kidman, Witherspoon και Woodley στη νέα σειρά του HBO! - FilmBoy
  • Latest News

    Big Little Lies trailer: Kidman, Witherspoon και Woodley στη νέα σειρά του HBO!


    Όταν ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες της γενιάς μας και μερικές από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood αφήνουν για λίγο τη μεγάλη οθόνη για να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα τηλεοπτική σειρά, τότε όλα τα βλέμματα είναι επάνω της.

    Ο σκηνοθέτης του Dallas Buyers Club, Καναδός Jean-Marc Vallee, σκηνοθέτησε την νέα σειρά του HBO που έχει τίτλο Big Little Lies, μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Liane Moriarty.

    Πρωταγωνιστούν οι Reesee Witherspoon, Nicole Kidman και Shailene Woodley ως τρεις μητέρες παιδιών που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. 
    Οι ζωές τους αναταράσσονται όταν μια σειρά γεγονότων οδηγούν σε ένα φόνο. 

    Το πρώτο trailer του Big Little Lies μόλις κυκλοφόρησε, κάνοντας μια εισαγωγή στους χαρακτήρες, ενώ υπαινίσσεται και το δραματικό στοιχείο με τις ίντριγκες που θα απασχολήσουν τη σειρά και τις ηρωίδες της.

    Μαζί με τις τρεις πρωταγωνίστριες, στη σειρά εμφανίζονται και οι Laura Dern, Alexander Skarsgard, Adam Scott, James Tupper και Zoë Kravitz.

    Η σειρά θα βγει στο HBO μέσα στο 2017, οπότε θα δούμε και ένα μεγαλύτερο trailer, πιθανότατα στις αρχές της νέας χρονιάς.
    Αυτό πώς σας φαίνεται;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Little Lies trailer: Kidman, Witherspoon και Woodley στη νέα σειρά του HBO! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top