F Το Wreck-It Ralph 2 ανακοινώθηκε και έρχεται το 2018 - FilmBoy Το Wreck-It Ralph 2 ανακοινώθηκε και έρχεται το 2018 - FilmBoy
  • Latest News

    Το Wreck-It Ralph 2 ανακοινώθηκε και έρχεται το 2018


    Τα Tangled και Frozen ήταν αδιαμφισβήτητα οι δύο ταινίες που ξανάδωσαν στα Walt Disney Animation Studios την αίγλη του παρελθόντος, κάνοντάς μας να παραβλέψουμε το εξαιρετικό Wreck-It Ralph που βγήκε στις αίθουσες εκεί στα ενδιάμεσα, και μπορεί να μη πέρασε απαρατήρητο, αφού τα πήγε πολύ καλά και κριτικά και εμπορικά, όμως ασυναίσθητα ξεχάστηκε.

    Φήμες για ένα sequel άρχισαν να ακούγονται εδώ και ένα-δυο χρόνια, με την Disney να επιβεβαιώνει και επίσημα ότι το Wreck-It Ralph 2, όχι απλά βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής αλλά κλείδωσε και την 9η Μαρτίου του 2018 ως ημερομηνία πρεμιέρας.

    Η ταινία που πιθανότατα θα τιτλοφορείται Super Wreck It Ralph, θα έχει και πάλι ως κεντρικούς ήρωες τους Ralph και Vanellope, όμως αυτή τη φορά οι περιπέτειές τους δε θα λαμβάνουν χώρα στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών αλλά σε αυτόν του internet.

    Οι John C. Reilly και Sarah Silverman έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν, δανείζοντας τις φωνές τους στους κεντρικούς χαρακτήρες, με τον Rich Moore να βρίσκεται και πάλι στη καρέκλα του σκηνοθέτη, αυτή τη φορά όχι μόνος αλλά με τη βοήθεια του Phil Johnston, που έχει γράψει το σενάριο και των δύο ταινιών.

    Αν υπάρχει μία δυσάρεστη είδηση σε αυτό το νέο, είναι ότι το Gigantic, η άλλη ταινία κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει η Disney παίρνει αναβολή, με τη πρεμιέρα της να πηγαίνει για τα τέλη του 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Wreck-It Ralph 2 ανακοινώθηκε και έρχεται το 2018 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top