F Guardians trailer: Έρχεται νέα υπερ-ηρωική ομάδα …made in USSR! - FilmBoy Guardians trailer: Έρχεται νέα υπερ-ηρωική ομάδα …made in USSR! - FilmBoy
  • Latest News

    Guardians trailer: Έρχεται νέα υπερ-ηρωική ομάδα …made in USSR!


    Μπορεί ο χαρακτηρισμός του 'ρωσικού blockbuster' να έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και πολλά χρόνια κυνηγώντας αδιαλείπτως τα αμερικάνικα μεγάλα ξαδέρφια του, όμως καμία ουσιαστικά ταινία δε κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, με εξαίρεση τα Night Watch και Day Watch του Timur Bekmambetov (ο οποίος καλά θα κάνει να επιστρέψει για το Dusk Watch γιατί δε τον βλέπω καλά στις Αμέρικες).

    Το 2017 θα έχει να προσφέρει στο ρωσικό κοινό μπόλικες ταινίες του είδους, με πιο…ενδιαφέρουσα και φερέλπιδα για να κάνει το άλμα και εκτός συνόρων, να είναι το Guardians (Zashchitniki). 

    Σύμφωνα με το σενάριό της, η Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου είχε ιδρύσει το πρόγραμμα Patriots, με το οποίο συγκέντρωσε μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων και μεταλλάσσοντας το DNA τους, τους μετέτρεψε σε υπερήρωες με σκοπό να προστατέψουν τη πατρίδα. 

    Με τον Ψυχρό Πόλεμο να είναι παρελθόν, η ομάδα διαλύθηκε και τα μέλη της αναγκάστηκαν να ζουν κρυμμένα, όμως μια νέα απειλή τους κάνει να βγουν απ’ το ψυγείο και να γίνουν οι Προστάτες.

    Μπορεί η Ρωσία να μην έχει κάτι αντίστοιχο σε Marvel και DC, όμως δε μπορούμε να τη κατηγορήσουμε που προσπαθεί να εφεύρει τους δικούς της πρωτότυπους υπερήρωες, με τα όσα βλέπουμε στο trailer να μοιάζουν διασκεδαστικότατα.

    Σεναριογράφος του Guardians είναι ο Andrey Gavrilov (Metro) και σκηνοθέτης ο Αρμένιος Sarik Andreasyan που προσφάτως δοκίμασε τις δυνάμεις του και στη Νέα Γη με το American Heist.

    Το Guardians θα κάνει πρεμιέρα στο Φεβρουάριο, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και sequel. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Guardians trailer: Έρχεται νέα υπερ-ηρωική ομάδα …made in USSR! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top