F Goat trailer: Ο σκληρός κόσμος των φοιτητικών Αδελφότητων - FilmBoy Goat trailer: Ο σκληρός κόσμος των φοιτητικών Αδελφότητων - FilmBoy
  • Latest News

    Goat trailer: Ο σκληρός κόσμος των φοιτητικών Αδελφότητων


    Οκτώ ολόκληρους μήνες διήρκησε η φεστιβαλική περιοδεία του Goat, της ταινίας που έκανε αίσθηση στο περασμένο Sundance, όμως τώρα ήρθε η ώρα του να ξαμοληθεί στις αίθουσες της Αμερικής, για να δούμε ιδίοις όμμασι γιατί τόσος θόρυβος.

    Μετά από ένα τραυματικό καλοκαίρι, ο 19χρονος Brad ξεκινάει το κολέγιο, αποφασισμένος να επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή. 
    Αποφασίζει να γίνει μέλος μιας αδελφότητας, στην οποία ανήκει και ο μεγαλύτερος αδερφός του, με τις γνωστές υποσχέσεις για προστασία, δημοφιλία και δυνατές φιλίες. 

    Παρά τις επιφυλάξεις του αδερφού του, ο Brad είναι αποφασισμένος, και όπως κάθε υποψήφιος θα πρέπει να περάσει μια σειρά δοκιμασιών για να αποδείξει ότι αξίζει να γίνει μέλος, μια σειρά εξαιρετικά σαδιστικών δοκιμασιών.

    Η ταινία είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του παθόντα Brad Land, με τους David Gordon Green (Prince Avalanche), Mike Roberts & Andrew Neel να έχουν αναλάβει τη σεναριακή διασκευή, με τον τελευταίο να βρίσκεται και πίσω από τη κάμερα.
    Πρωταγωνιστούν οι Ben Schnetzer (Warcraft), Nick Jonas και James Franco.

    Έχουμε δει πολλές ταινίες που καταπιάνονται με τα ενδότερα των διαβόητων fraternities, με το Goat να δείχνει ότι κάνει το βήμα παραπέρα, έστω κι αν το cast δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.
    Δείτε τα δύο trailers που έχουν κυκλοφορήσει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Goat trailer: Ο σκληρός κόσμος των φοιτητικών Αδελφότητων Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top