F Το ...κόμικ The Death of Stalin γίνεται ταινία από τον δημιουργό του Veep - FilmBoy Το ...κόμικ The Death of Stalin γίνεται ταινία από τον δημιουργό του Veep - FilmBoy
  • Latest News

    Το ...κόμικ The Death of Stalin γίνεται ταινία από τον δημιουργό του Veep


    Με ένα πλούσιο και εκλεκτό cast που συγκέντρωσαν οι παραγωγοί ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του graphic novel των Fabien Nury και Thierry Robin, The Death of Stalin.

    Το historical fiction comic μας πάει στη νύχτα της 2ας Μαρτίου του 1953 όταν ο Ιωσήφ Στάλιν παθαίνει εγκεφαλικό και δύο ημέρες αργότερα ανακοινώνεται ο θάνατός του. 
    Αυτές τις δύο ημέρες, ξεσπάει η υπέρτατη μάχη εξουσίας, δυο μέρες που συνοψίζουν τη παραφροσύνη, τη διαφθορά και την απανθρωπιά του ολοκληρωτικού καθεστώτος.

    Τόσο τη σεναριακή διασκευή όσο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Armando Iannucci (Veep) με τους Jeffrey Tambor, Steve Buscemi, Olga Kurylenko, Timothy Dalton, Toby Kebbel, Michael Palin, Simon Russell Beale, Paddy Considine και Andrea Riseborough να συμπληρώνουν τη διανομή.
    Τη παραγωγή έχουν αναλάβει οι Gaumont and Quad Films.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το ...κόμικ The Death of Stalin γίνεται ταινία από τον δημιουργό του Veep Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top