F Down Under trailer: Η ηλιθιότητα πίσω από το ρατσισμό γίνεται κωμωδία από την Αυστραλία - FilmBoy Down Under trailer: Η ηλιθιότητα πίσω από το ρατσισμό γίνεται κωμωδία από την Αυστραλία - FilmBoy
  • Latest News

    Down Under trailer: Η ηλιθιότητα πίσω από το ρατσισμό γίνεται κωμωδία από την Αυστραλία


    Το Δεκέμβριο του 2005, οι λευκοί κάτοικοι της παραλιακής κοινότητας Cronulla, λίγο έξω από το Sydney, πήραν το νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να εκδιώξουν με τη βία τους Μεσανατολίτες, που όπως ισχυρίζονταν, τους είχαν καταλάβει τη παραλία. 

    Τα επεισόδια διήρκεσαν αρκετά μερόνυχτα και αποτέλεσαν μία πραγματικά μαύρη σελίδα στην ιστορία της Αυστραλίας. 
    Το δεδομένο ότι πίσω από ρατσιστικά φαινόμενα όπως αυτό κρύβονται πάντα ηλίθιοι άνθρωποι, αποφάσισε να εικονοποιήσει ο Abe Forsythe.

    Ο νεαρός, διάσημος στη χώρα του, ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Abe Forsythe, μας διηγείται μια φανταστική ιστορία που λαμβάνει χώρα την ημέρα μετά τα πρώτα επεισόδια, με πρωταγωνιστές δυο μάτσο θερμοκέφαλους από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, οι οποίοι αργά ή γρήγορα είναι δεδομένο ότι θα συγκρουστούν.

    Κάτι ανάμεσα σε φαρσοκωμωδία, μαύρη κωμωδία και κοινωνική σάτιρα, το Down Under, μοιάζει ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό αλλά και ανελέητα κυνικό, με τη πρεμιέρα του τον επόμενο μήνα στο φεστιβάλ του Sydney να αναμένεται με περιέργεια.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Down Under trailer: Η ηλιθιότητα πίσω από το ρατσισμό γίνεται κωμωδία από την Αυστραλία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top