F Tallulah trailer: Η άστεγη Ellen Page με ξένο παιδί στο νέο δράμα του Netflix - FilmBoy Tallulah trailer: Η άστεγη Ellen Page με ξένο παιδί στο νέο δράμα του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Tallulah trailer: Η άστεγη Ellen Page με ξένο παιδί στο νέο δράμα του Netflix


    Το Netflix μόλις έβγαλε στη κυκλοφορία το επίσημο trailer μιας νέας ανεξάρτητης ταινίας που ονομάζεται Tallulah, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance στην αρχή του έτους.

    Πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα Ellen Page ως μια ταλαιπωρημένη άστεγη γυναίκα που με κάποιο τρόπο την περνάνε για babysitter και καταλήγει να πάρει το μωρό μιας πλούσιας απρόσεχτης μαμάς για τον εαυτό της.

    Η Tallulah (Page) προσπαθεί να κάνει το σωστό, προσφέροντας στο μωρό γνήσια αγάπη και φροντίδα, τα οποία η πραγματική μητέρα του μωρού δεν παρείχε. 
    Παίζουν επίσης οι Allison Janney, Tammy Blanchard, Zachary Quinto, John Benjamin Hickey και Uzo Aduba

    Ένα δυνατό δράμα για την Page και αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το για πόσο καιρό η πιο δηλωμένη ομοφυλόφιλη στο Hollywood θα αποφεύγει ρόλους με boyfriends, συζύγους κλπ.

    Το Tallulah βγαίνει αποκλειστικά στο Netflix στις 29 Ιουλίου.
    Δειτε το trailer.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tallulah trailer: Η άστεγη Ellen Page με ξένο παιδί στο νέο δράμα του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top