F Movie News: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones σε κωμική περιπέτεια, η Elizabeth Moss και η βιογραφία του Mikey Walsh - FilmBoy Movie News: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones σε κωμική περιπέτεια, η Elizabeth Moss και η βιογραφία του Mikey Walsh - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones σε κωμική περιπέτεια, η Elizabeth Moss και η βιογραφία του Mikey Walsh


    Morgan Freeman και Tommy Lee Jones μαζί σε κωμική περιπέτεια
    - H Elisabeth Moss στη νέα ταινία του Ruben Östlund
    - Ταινία γίνεται η ζωή του gay ακτιβιστή Mikey Walsh


    Στη κωμική περιπέτεια Villa Capri του Ron Shelton (White Men Can't Jump) θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Morgan Freeman και Tommy Lee Jones, με τον πρώτο να υποδύεται έναν δικηγόρο της μαφίας που έχει μπει σε πρόγραμμα προστασίας, και τον δεύτερο έναν πρώην πράκτορα του FBI που αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη την έχθρα τους για να βγουν ζωντανοί από τους μαφιόζους που τους κυνηγούν.



    Στη νέα ταινία του Ruben Östlund (Force Majeure) με τίτλο The Square θα δούμε την Elisabeth Moss (Truth). 

    Η ταινία θα ανήκει στο είδος της μαύρης δραμεντί και θα έχει να κάνει με την ατομική ευθύνη σε δημόσιους χώρους, με φόντο τον κόσμο της τέχνης.



    Στον Morgan Matthews (X+Y) έδωσε η BBC Films τα ηνία της δραματικής βιογραφίας Gypsy Boy για τη ζωή του LGBT ακτιβιστή Mikey Walsh, που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην οικογενειακή παράδοση του μποξ και τη σεξουαλική του φύση.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones σε κωμική περιπέτεια, η Elizabeth Moss και η βιογραφία του Mikey Walsh Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top