F Τί κάνει η Ελίζα Γεροντάκη με τον Jeff Goldblum στο Hollywood; - FilmBoy Τί κάνει η Ελίζα Γεροντάκη με τον Jeff Goldblum στο Hollywood; - FilmBoy
  • Latest News

    Τί κάνει η Ελίζα Γεροντάκη με τον Jeff Goldblum στο Hollywood;

     

    Το FilmBoy χαίρεται και στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των Ελλήνων ηθοποιών να κάνουν καριέρα στην Αμερική.
    Ο Νίκος Μόσχοβος μας ενημερώνει για τις σπουδαίες και στοχευμένες κινήσεις της ηθοποιού Ελίζας Γεροντάκη στην Αμερική, όπου πρόσφατα πήρε μέρος σε ένα cold reading (τεχνική διαβάσματος σεναρίου) με τον Jeff Goldblum.


    Το όνειρο μιας ζωής «γεμάτης» από  υποκριτική, μελωδία και χορό υλοποιεί η όλο κι ανερχόμενη ηθοποιός, Ελίζα Γεροντάκη, η οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο Λος Άντζελες.

    Η πιο πρόσφατη συνεργασία της στην Ελλάδα  πραγματοποιήθηκε την Άνοιξη του 2016 στην παράσταση με τίτλο «Όπερα της Πεντάρας» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά και παραγωγή των «Αθηναϊκών Θεάτρων», που «ανέβηκε» στο θέατρο «Παλλάς», όπου ενσάρκωσε τον  ρόλο της Molly.

    Πρόσφατα,   εμφανίστηκε για δεύτερη φορά μαζί   με την μπάντα του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού  Jeff Goldblum (που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας»)  στο «Rockwell Table & Stage», του Λος Άντζελες. 

    «Πριν λίγες ώρες ανέβηκα στη σκηνή με τον Jeff Goldblum και κάναμε cold reading σε μία σκηνή!»,  μας λέει η Ελίζα Γεροντάκη
    Ήταν μια εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών  που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές του «Rockwell Table & Stage».

    H   Ελληνίδα  ηθοποιός και ο Αμερικανός σταρ είχαν εμφανιστεί και πέρυσι , οπότε  τραγούδησαν  μπροστά στους θεατές, οι οποίοι είχαν μείνει έκπληκτοι από τις ερμηνευτικές  δυνατότητές της.
    «Είχα τραγουδήσει και πέρυσι μαζί του σε αντίστοιχη live εμφάνιση. 
    Ο σαξοφωνίστας στην μπάντα του είναι πολύ καλός μου φίλος»,  διηγείται η Ελίζα.

    Στην Ελλάδα είχε η  πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα και  μια πολύ ουσιαστική συμμετοχή σε δύο επεισόδια  της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Εθνική Ελλάδος», η οποία προβλήθηκε από το  τηλεοπτικό σταθμό «Mega» σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου.


    Πρόσφατα έγινε δεκτή  η ίδια και  σε μια μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα, το One on One NYC/LA, που οργανώνει members only acting workshops & networking events με εξέχοντες agents & casting directors.«Μόλις σήμερα με καλωσόρισαν στην ομάδα τους! 
    Επιλέγεται μόνο ένα 20% των ηθοποιών που δηλώνουν», μας  αναφέρει η Ελίζα Γεροντάκη.

    Ως καλλιτέχνιδα και δημιουργός έχει διανύσει η ίδια μια αξιόλογη καριέρα  στην Ελλάδα,  όπου έχει εμφανιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε διαφορετικούς και πολύ απαιτητικούς  ρόλους.

    Έχει ενσαρκώσει τον   ρόλο   της Rosie στο μιούζικαλ «Cabaret», που «ανέβηκε» την θεατρική σεζόν 2013- 2014 στο  Μέγαρο  Μουσικής Αθηνών και  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

    Εντυπωσίασε και ως ερμηνεύτρια και στο ρόλο του Gingy στην παράσταση «Σρεκ, το μιούζικαλ» με σκηνοθέτη τον Άγγελο Μέντη (2014-2015).

    Καταχειροκροτήθηκε και στο ρόλο της Ελίζας στο έργο «Σε θέλω δίπλα μου» (σκηνοθέτης ο Μίνως Θεοχάρης, 2014).

    Έχει συμμετάσχει και στις εξής παραστάσεις «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου» (σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός 2014) , «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου (2013- Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου) και «Πενθεσίλεια» του Heinrich von Kleist σε σκηνοθεσία του  Ακύλλα Καραζήση (2013- Θέατρο  της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου).


    Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στα φιλμ  «Glass Half Full» του C. J. Boghosian και  «Confessions» του  Alkis G. Lymber, ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε στην εκπομπή «e-talenta», που σκηνοθέτησε ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης.

    Μια ιδιαίτερη πλευρά του πολυσχιδούς ταλέντου της Ελίζας Γεροντάκη, είναι  το τραγούδι, αφού διαθέτει φωνητικές ικανότητες λυρικής τραγουδίστριας (σοπράνο).

    Στο κάτωθι βίντεο  μπορείτε να την απολαύσετε σε ένα φωνητικό ντουέτο με τον Άρι Γεροντάκη:





    Είναι απόφοιτη  των Ανωτέρων Δραματικών Σχολών του «Εθνικού Θεάτρου» και «Ανδρέας Βουτσινάς» (τμήμα musical), καθώς και πτυχιούχος  του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Η  νέα πολυσχιδής   δημιουργός  χορεύει σύγχρονες, τζαζ, κλασικές πιρουέτες, ενώ μιλά Αγγλικά με άπταιστη αμερικάνικη και βρετανική προφορά, καθώς και με ελληνικό, ιταλικό, ισπανικό και ρωσικό (αccent). 
    Mαθαίνει γρήγορα  να μιλά αγγλικά με άλλες προφορές!

    «Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές», δεν είπε κάποτε και ο Αλμπέρτ Καμύ
    Αυτό ζει σήμερα και η Ελίζα Γεροντάκη ακολουθώντας «στιβαρά» βήματα  στο χώρο της τέχνης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί κάνει η Ελίζα Γεροντάκη με τον Jeff Goldblum στο Hollywood; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top