F Boo! A Madea Halloween trailer: Ο Tyler Perry κάνει παρωδία τρόμου! - FilmBoy Boo! A Madea Halloween trailer: Ο Tyler Perry κάνει παρωδία τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Boo! A Madea Halloween trailer: Ο Tyler Perry κάνει παρωδία τρόμου!


    Εδώ και χρόνια αποφεύγω τις αμερικανο-χαζομάρες του Tyler Perry, και ειδικά την σειρά ταινιών με ηρωίδα τη γιαγιά Madea που την υποδύεται με υπερβολικό dreesed make up, ο ίδιος ο Perry.

    Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια εξαίρεση σήμερα, καθώς το Boo! A Madea Halloween είναι περισσότερο μια extreme παρωδία πολλών ταινιών τρόμου, και λιγότερο άλλη μια χαζοαμερικανιά της Madea.

    Αυτή τη φορά ένας οικογενειακός φίλος (μη ρωτάτε, ο Tyler Perry τον υποδύεται και αυτόν) αναθέτει στη γιαγιά Madea (Tyler Perry of course) να προσέχει το σπίτι και την κόρη του ενώ ο ίδιος θα λείπει, και να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάει στο μεγάλο και αχαλίνωτο πάρτι για το Halloween που γίνεται στο διπλανό σπίτι.

    Αλλά εκτός από αυτό, η Madea και οι φίλες της θα πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσουν έναν ανατριχιαστικό κλόουν, ζόμπι και προφανώς κάποια επικίνδυνα παιχνίδια από το Saw!

    Εκτός του Perry που έγραψε και σκηνοθέτησε τη ταινία, στο cast βρίσκονται και οι Bella Thorne, Cassi Davis, Patrice Lovely, Andre Hall και πολλοί άλλοι.

    Το Boo! A Madea Halloween βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 21 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Boo! A Madea Halloween trailer: Ο Tyler Perry κάνει παρωδία τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top