F Phantom Boy trailer: Αγόρι με καρκίνο σώζει τη Νέα Υόρκη! - FilmBoy Phantom Boy trailer: Αγόρι με καρκίνο σώζει τη Νέα Υόρκη! - FilmBoy
  • Latest News

    Phantom Boy trailer: Αγόρι με καρκίνο σώζει τη Νέα Υόρκη!


    Τώρα που ο μπαμπάς ηρέμησε κάπως με το φεστιβάλ και τα site μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, μπορώ να γράψω για ένα καινούργιο animation που έπεσε στην αντίληψή μου (…ε;) αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που συνηθίσατε.

    Οι σκηνοθέτες Jean-Loup Felicioli και Alain Gagnol συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων A Cat in Paris, και τώρα επιστρέφουν με το επίσης animated φιλμ Phantom Boy

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο (ακόμα κι εγώ ξέρω πόσο σημαντικό είναι) φέτος και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Ιουλίου.

    Το πρώτο teaser trailer του Phantom Boy μόλις έφτασε στον υπολογιστή του μπαμπά, και αναδεικνύει το πανέμορφο animation και τη μοναδική ιστορία ενός νεαρού αγοριού με καρκίνο, το οποίο είναι σε θέση να αφήνει το σώμα του και να πετάει επάνω από τη Νέα Υόρκη για σύντομα χρονικά διαστήματα. 

    Με αυτή τη δύναμη, είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και να σταματήσει έναν εγκληματικό εγκέφαλο.
    Ξέρετε την αγάπη μου για τους super ήρωες (έχω φτάσει τις 25 φιγούρες), αλλά αυτό δεν είναι το παραδοσιακό φιλμ με υπερήρωες.

    Αν δείτε το teaser trailer παρακάτω, θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ.

    FilmBoy Jr.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Phantom Boy trailer: Αγόρι με καρκίνο σώζει τη Νέα Υόρκη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top