F Outlaws and Angels trailer: Τα γουέστερν επέστρεψαν για τα καλά - FilmBoy Outlaws and Angels trailer: Τα γουέστερν επέστρεψαν για τα καλά - FilmBoy
  • Latest News

    Outlaws and Angels trailer: Τα γουέστερν επέστρεψαν για τα καλά


    Στην Αμερική το γουέστερν κάνει ένα δυναμικό come back τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο, αλλά οι Έλληνες διανομείς δε δείχνουν ενδιαφέρον.

    Οι ψαγμένοι (οι αναγνώστες του FilmBoy είναι αυτοί) θα είδαν το φεμινιστικό The Keeping Room, το old fashioned Forsaken  και ίσως το Bone Tomahawk που έρχεται και στη χώρα μας σε λίγες βδομάδες.

    Στις αίθουσες εμείς είδαμε μόνο το Jane Got A Gun και βέβαια το Hateful Eight, αλλά δυστυχώς μάλλον δεν θα δούμε το επίσης ανεξάρτητο Outlaws and Angels, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του J.T. Mollner που, αν και δεν σήκωσε σκόνη στο Sundance, το trailer που βγήκε είναι συναρπαστικό.

    Η ταινία ακολουθεί μια συμμορία παρανόμων, που εισβάλλει στο σπίτι μιας οικογένειας.

    Αυτό που δεν περίμεναν (ούτε εμείς θα το φανταζόμασταν ποτέ σε σενάριο του Hollywood) συμβαίνει όταν μια από τις γυναίκες που ζουν εκεί αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο και να ενωθεί μαζί τους.

    Πυροβολισμοί, σεξ, βία και πολύ αίμα υπόσχεται το trailer του Outlaws and Angels, με πρωταγωνιστές τους Luke Wilson, Chad Michael Murray και την Francesca Eastwood (ναι, τη κόρη του Clint).

    Το Outlaws and Angels βγαίνει στην Αμερική στις 15 Ιουλίου.
    Το FilmBoy αγαπάει τα γουέστερν (θυμηθείτε τα 9+1 Καλύτερα Γουέστερν), γι’αυτό και φέρνει σε επανέκδοση στις αίθουσες το καλοκαίρι το One Eyed Jacks (Η Εκδίκηση Είναι Δική μου) του Marlon Brando.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Outlaws and Angels trailer: Τα γουέστερν επέστρεψαν για τα καλά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top