F Mercy trailer: Το νέο home invasion θρίλερ από τον σεναριογράφο του Buried - FilmBoy Mercy trailer: Το νέο home invasion θρίλερ από τον σεναριογράφο του Buried - FilmBoy
  • Latest News

    Mercy trailer: Το νέο home invasion θρίλερ από τον σεναριογράφο του Buried


    Ο Chris Sparling δεν είναι κανένας τυχαίος.
    Πέρα από το ότι σκηνοθέτησε το αρκετά καλό αν και ιδιαίτερο The Atticus Institute, είναι ο άνθρωπος που έγραψε το σενάριο του Buried με τον Ryan Reynolds και το πρόσφατο δράμα του Gus Van Sant, Sea of Trees.

    Ίσως για αυτό το Netflix να πήρε τη διανομή της νέας του ταινίας, που λέγεται Mercy και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Los Angeles.

    Όταν τέσσερις αποξενωμένα αδέρφια επιστρέφουν στο σπίτι για να πουν το τελευταίο αντίο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους, Grace, βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα κίνητρα και μυστικά.

    Οι ήδη αδύναμοι δεσμοί της οικογένειάς τους δοκιμάζονται όταν εμφανίζονται μυστικά από το παρελθόν της μαμάς Grace, προκαλώντας μια ανήσυχη νύχτα που πάει ακόμη πιο στραβά καθώς τα αδέλφια οδηγούνται σε μια μάχη για την ίδια την επιβίωσή τους.


    Και επειδή δεν πάει το μυαλό σας διαβάζοντας τη σύνοψη …ναι, πρόκειται για ένα home invasion.

    Πρωταγωνιστούν ο James Wolk και ο Caitlin FitzGerald, μαζί με τους Tom Lipinski, Michael Godere, Dan Ziskie και την Constance Barron στο ρόλο της Grace.

    Σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική του, το Netflix θα το βγάλει πρώτα σε λίγες αίθουσες και αργότερα στο κανάλι του.
    Δείτε το trailer και σχολιάστε άφοβα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mercy trailer: Το νέο home invasion θρίλερ από τον σεναριογράφο του Buried Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top