F Hell Bent: Το νέο fantasy franchise της Paramount; - FilmBoy Hell Bent: Το νέο fantasy franchise της Paramount; - FilmBoy
  • Latest News

    Hell Bent: Το νέο fantasy franchise της Paramount;


    Το τελευταίο όνομα που ενεπλάκη με το “καταραμένο” remake του The Crow ήταν εκείνο του σκηνοθέτη Corin Hardy (The Hallow). 

    Παρότι η ταινία βρίσκεται εδώ και χρόνια σε development hell, ο Hardy επιμένει να στέκεται δίπλα της και να περιμένει πότε επιτέλους θα βγει από το βούρκο και θα πάρει το πράσινο φως. 

    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι περιμένει και με σταυρωμένα τα χέρια, αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας ταινίας της Paramount, Hell Bent.

    Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας έχει γράψει κάποιος Mike Finch, και αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε κατάσταση τελικού “γυαλίσματος”. 

    Σύμφωνα με αυτό, μια ομάδα μισθοφόρων δολοφονούνται ενώ βρίσκονται έγκλειστοι σε μια φυλακή της Βραζιλίας από έναν ιερέα, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του για να σκοτώσει τον ίδιο τον Σατανά!

    Το budget της ταινίας θα κυμαίνεται γύρω στα $ 60 εκατομμύρια, με το cast να απαρτίζεται από νέους hot ηθοποιούς, με σκοπό τη δημιουργία ενός franchise.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hell Bent: Το νέο fantasy franchise της Paramount; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top