F Blood Feast trailer: Το remake του πρώτου splatter στην ιστορία του σινεμά! - FilmBoy Blood Feast trailer: Το remake του πρώτου splatter στην ιστορία του σινεμά! - FilmBoy
  • Latest News

    Blood Feast trailer: Το remake του πρώτου splatter στην ιστορία του σινεμά!


    Για όσους αγνοούν τι εστί Blood Feast (οι αναγνώστες του Horrorant αποκλείεται να ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, αλλά τα μαθήματα ιστορίας δεν είναι ποτέ ανώφελα):
    Το Blood Feast (1963) του Herschell Gordon Lewis (Τελετή Αίματος ο ελληνικός τίτλος) θεωρείται το πρώτο splatter στην ιστορία του σινεμά και από τις πρώτες ταινίες όπου τα θύματα πέθαιναν με ανοιχτά μάτια. 

    Ξεκίνησε ως το πρώτο μέρος μιας …Bloody Trilogy – ακολούθησαν άλλες δύο ταινίες (Two Thousand Maniacs! το 1964 και  Color Me Blood Red το 1965) – ενώ το 2002 έγινε και το επίσημο sequel (Blood Feast 2: All U Can Eat), όλα σκηνοθετημένα από τον Herschell Gordon Lewis.

    Το Blood Diner (1987) της Jackie Kong ήταν απλώς βασισμένο στο original αλλά δεν είχε τελικά καμία σχέση, αφού ήταν κάτι σαν κωμωδία τρόμου.

    Και φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο Marcel Walz έχει έτοιμο το πρώτο επίσημο remake του θρυλικού πια Blood Feast, για το οποίο έχουμε το trailer και το επίσημο poster.

    Ο Fuad Ramses (καθόλου τυχαίο το επίθετο) και η οικογένειά του μετακομίζουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Γαλλία, όπου διατηρούν ένα αμερικάνικο diner.
    Δεδομένου ότι η επιχείρηση δεν πηγαίνει και πολύ καλά, ο Fuad δουλεύει επίσης νυχτερινές βάρδιες σε ένα μουσείο αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού. 

    Κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων και μοναχικών νυχτών, σαγηνεύεται από ένα άγαλμα που αντιπροσωπεύει την αρχαία θεά Ιστάρ.

    Παθιάζεται όλο και περισσότερο από τη θεά καθώς εκείνη του μιλά μέσω οραμάτων.
    Τελικά, υποκύπτει στη θανατηφόρα γοητεία της.

    Μετά από μια μοιραία νύχτα με τη θεά, ο Fuad αρχίζει μια νέα ζωή, στην οποία οι φόνοι και ο κανιβαλισμός γίνεται η καθημερινότητά του.

    Αρχίζει να προετοιμάζει μια τελετουργική γιορτή προς τιμήν της νέας ερωμένης του, ένα λουκούλειο γεύμα με αίμα, όργανα και τα έντερα των ανθρώπινων θυμάτων.

    Καθώς τα σφαγμένα σώματα περιβάλουν την Τράπεζα της Ιστάρ, ο Fuad χάνεται γοργά στην τρέλα και καταλήγει μια μαριονέτα στις διαθέσεις της θεότητας.

    …Η οποία διψά για το αίμα της συζύγου και της κόρης του.

    Πρωταγωνιστούν ο Robert Fusler, η Sophie Monk και η Sadie Katz στο ρόλο της θεάς Ιστάρ.
    Το trailer τα σπάει …αλλά μην το δείτε με γεμάτο στομάχι..






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blood Feast trailer: Το remake του πρώτου splatter στην ιστορία του σινεμά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top