F One More Time trailer: Ο Christopher Walken εκπαιδεύει την Amber Heard - FilmBoy One More Time trailer: Ο Christopher Walken εκπαιδεύει την Amber Heard - FilmBoy
  • Latest News

    One More Time trailer: Ο Christopher Walken εκπαιδεύει την Amber Heard


    Όσες φορές ανέβηκε ο Christopher Walken στη σκηνή του Broadway για να τραγουδήσει και να χορέψει (τελευταία ως Captain Hook στο Peter Pan), δεν πήρε καλές κριτικές.
    Αντίθετα, ρόλοι όπως αυτός του πρώην μουσικού σε ανεξάρτητα δράματα, είναι φτιαγμένοι γι’αυτόν.

    Σκηνοθετημένο από τον Robert Edwards, το One More Time ακολουθεί έναν ηλικιωμένο μουσικό (Walken) και τη δύσκολη σχέση του με την κόρη του, Jude (Amber Heard), μία χαρισματική μουσικό που όμως δε μπορεί να ζήσει με πειθαρχία.

    Μαζί τους η Kelli Garner (μόλις πρόσφατα ανακάλυψα το Pan Am, την αξιόλογη σειρά που κόπηκε το 2013 και που η Garner έκλεβε το σόου από τη συμπρωταγωνίστριά της …Margot Robbie!), ο Hamish Linklater, ο Oliver Platt και η Ann Magnuson.

    To One More Time έκανε πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ Tribeca χωρίς πολλές φανφάρες (ούτε καν στο Imdb δεν είναι καταχωρημένο!), ίσως γιατί από το trailer που κυκλοφόρησε, μοιάζει με μια καθαρά φεστιβαλική ταινία.

    Πάντως, θα βγει στους κινηματογράφους και VoD της Αμερικής στις 8 Απριλίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: One More Time trailer: Ο Christopher Walken εκπαιδεύει την Amber Heard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top