F Ballers trailer: 2η σεζόν για την χλιδάτη σειρά του HBO με τον Dwayne Johnson - FilmBoy Ballers trailer: 2η σεζόν για την χλιδάτη σειρά του HBO με τον Dwayne Johnson - FilmBoy
  • Latest News

    Ballers trailer: 2η σεζόν για την χλιδάτη σειρά του HBO με τον Dwayne Johnson


    Αν σας αρέσουν οι σειρές με hot πάρτι και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε ζεστές, ηλιόλουστες Αμερικάνικες εκτάσεις, κάντε λίγο υπομονή γιατί το καλοκαίρι έρχεται η 2η σεζόν του Ballers στο HBO.

    Θα μου πείτε, ‘πώς και δεν το πήραμε χαμπάρι την πρώτη του σεζόν;’ και θα έχετε δίκιο.
    Περίεργο όντως.

    Γιατί το Ballers μπορεί να μην είχε τη λάμψη ενός μεγάλου cast ή τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς, αλλά αποτέλεσε ένα σταθερό χιτ για το HBO πέρυσι.
    Τελείωσε την πρώτη του σεζόν ως η πιο δημοφιλή σειρά ημίωρων επεισοδίων στο HBO εδώ και έξι χρόνια (από την πρώτη σεζόν του Hung), και πήρε αξιοπρεπείς κριτικές από τους κριτικούς όσο και από τους θεατές. 

    Εισήγαγε στον κόσμο τον John David Washington, τον γιο του Denzel Washington, και έδωσε την ευκαιρία στους Αμερικανούς να απολαύσουν το μάτσο στυλάκι του Dwayne Johnson, μακριά από τους τυπικούς ρόλους του Furious 7 και του San Andreas.

    Ο Dwayne Johnson επιστρέφει ως Spencer Strasmore, ένας πρώην παίκτης του NFL και πλέον οικονομικός διευθυντής, ο οποίος θα πρέπει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις τη 2η σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του σπουδαίου μάνατζερ Andre (Andy Garcia). 

    Στο trailer που κυκλοφόρησε, το Ballers μοιάζει με άλλη μία τυπική σειρά της Αμερικάνικης τηλεόρασης, αυτών που βλέπουμε πια στα μεταμεσονύχτια του Star.

    Ωστόσο, είναι επιτυχία στην Αμερική και θα πρέπει να του ρίξουμε μια ματιά για να καταλάβουμε γιατί.
    Το Ballers ξεκινάει ξανά μέσα στο καλοκαίρι.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ballers trailer: 2η σεζόν για την χλιδάτη σειρά του HBO με τον Dwayne Johnson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top