F The Man Who Knew Infinity trailer: Όταν τα μαθηματικά γίνονται εμμονή - FilmBoy The Man Who Knew Infinity trailer: Όταν τα μαθηματικά γίνονται εμμονή - FilmBoy
  • Latest News

    The Man Who Knew Infinity trailer: Όταν τα μαθηματικά γίνονται εμμονή


    Ενδιαφέρων τίτλος για μια ταινία με ήρωα έναν μαθηματικό, αλλά θα ακούγαμε κάτι περισσότερο μετά το φεστιβάλ του Toronto αν ήταν κάτι πολύ καλό.

    Μόλις σήμερα η Warner Bros στη Βρετανία παρουσίασε ένα trailer για μια ταινία που ονομάζεται The Man Who Know Infinity, με ήρωα ένα νεαρό Ινδό αγόρι (φυσικά ο Dev Patel, ποιος άλλος θα σας έρχονταν στο μυαλό για Ινδό αγόρι;) που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Cambridge κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. 

    Αποικιακή Ινδία, 1913. 
    Ο Srinivasa Ramanujan (Dev Patel) είναι ένας 25-χρονος υπάλληλος ναυτιλιακής και αυτοδίδακτη ιδιοφυία, ο οποίος απέτυχε από το κολλέγιο λόγω της εμμονής του στα μαθηματικά.

    Αποφασισμένος να συνεχίσει το πάθος του παρά την απόρριψη και το χλευασμό από τους συμμαθητές του, ο Ramanujan γράφει μια επιστολή προς τον G. H. Hardy (Jeremy Irons), έναν επιφανή Βρετανό καθηγητής μαθηματικών στο Trinity College του Cambridge. 

    Ο Hardy αναγνωρίζει την πρωτοτυπία και τη ιδιοφυΐα του ταλαντούχου Ramanujan και παρά τον σκεπτικισμό των συναδέλφων του, αναλαμβάνει να τον φέρει στο Cambridge, έτσι ώστε να διερευνηθούν οι θεωρίες του. 

    Το cast συμπληρώνουν ο Stephen Fry, ο Toby Jones, ο Jeremy Northam και η πρωτοεμφανιζόμενη Devika Bhise

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Matt Brown, άλλος ένας πρωτάρης.
    Το The Man Who Knows Infinity έκανε πρεμιέρα στο Τορόντο πέρυσι και ανοίγει στη Βρετανία τον Απρίλιο. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Man Who Knew Infinity trailer: Όταν τα μαθηματικά γίνονται εμμονή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top