F The Final Project trailer: Ποιος θα έκανε την πτυχιακή του σε αυτό το σπίτι; - FilmBoy The Final Project trailer: Ποιος θα έκανε την πτυχιακή του σε αυτό το σπίτι; - FilmBoy
  • Latest News

    The Final Project trailer: Ποιος θα έκανε την πτυχιακή του σε αυτό το σπίτι;


    Το The Final Project είναι ηπρώτη ταινία του ανεξάρτητου σκηνοθέτη Taylor Richard και βγαίνει στους κινηματογράφους της Ατλάντα και του Χιούστον στις 12 Φεβρουαρίου, και στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες στις 4 Μαρτίου.

    Το Horrorant έχει την επίσημη σύνοψη και το trailer αυτού του found footage που …κάνει ένα μικρό νεύμα στο Blair Witch Project.

    Έξι φοιτητές έχουν οργανώσει την απόλυτη πτυχιακή εργασία ... ένα ντοκιμαντέρ για ένα από τα πιο διαβόητα στοιχειωμένα σπίτια στην Αμερική, την Lafitte Plantation στο Vacherie της Λουιζιάνα. 

    Ένα κτίριο-ορόσημο του Εμφυλίου Πολέμου με σκοτεινό παρελθόν, με ιστορίες για ακρωτηριασμένους στρατιώτες, δολοφονημένες οικογένειες και ανήσυχες σκιές που τριγυρνάνε στους διαδρόμους του.
    Κανείς δεν έχει μπει στο Lafitte για χρόνια.

    Εξοπλισμένοι με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό ώστε να συλλάβουν κάθε στιγμή της μεγάλης περιπέτειας τους, αυτοί οι ατρόμητοι νέοι κινηματογραφιστές ρίχνονται γενναία στην ομιχλώδη βλάστηση της Λουιζιάνα. 

    Αλλά σε αυτή τη ξεχασμένη από το χρόνο φυτεία, κάτι κακό περιμένει και παρακολουθεί.
    Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι βαθύτεροι φόβοι ζωντανεύουν καθώς ένας-ένας θα μάθει την τρομακτική αλήθεια που περιμένει όλους όσους τολμούν να αναζητήσουν τα μυστικά της Lafitte Plantation. 

    Τα’χουμε ξανακούσει αυτά, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι για κάτι νέο.
    Στο The Final Project παίζουν οι Benjie Anderson, Amber Erwin και Tiffany Ford.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Final Project trailer: Ποιος θα έκανε την πτυχιακή του σε αυτό το σπίτι; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top