F Skiptrace trailer: Ο Jackie Chan φέρνει τον Johnny Knoxville στην Κινέζικη παραγωγή - FilmBoy Skiptrace trailer: Ο Jackie Chan φέρνει τον Johnny Knoxville στην Κινέζικη παραγωγή - FilmBoy
  • Latest News

    Skiptrace trailer: Ο Jackie Chan φέρνει τον Johnny Knoxville στην Κινέζικη παραγωγή


    Update: Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της κωμωδίας με τον Jackie Chan και τον Johnny Knoxville, καθώς το προηγούμενο αποσύρθηκε για κάποιο λόγο.

    Αυτές οι …αιμομιξίες ανάμεσα στο Hollywood και στον Ασιατικό κινηματογράφο δεν έχουν πάντα τα ίδια αποτελέσματα.

    Ο Jackie Chan ειδικά, έχει προσπαθήσει πολλές φορές να διεισδύσει στις Χολυγουντιανές παραγωγές, με τα καλύτερα αποτελέσματα να έρχονται όταν συμπρωταγωνιστεί με κάποιον Αμερικανό star – βλέπε Chris Tucker και Owen Wilson στις ταινίες Rush Hour και Shanghai Knights αντίστοιχα. 

    Τελευταία, ο Jackie Chan - ο οποίος παραμένει ένα τεράστιο κεφάλαιο στην Κινέζικη αγορά - υιοθετεί μια ελαφρώς διαφορετική τακτική: φέρνει εκείνος τα αμερικανικά αστέρια στην κινεζική παραγωγή για να τους βοηθήσει στο δικό τους (περιστασιακό ωστόσο) crossover στην Ανατολή.
    Αλλά εδώ τα αποτελέσματα είναι άσχημα.

    Πέρυσι ο John Cusack και ο Adrien Brody πρωταγωνίστησαν στην ταινία εποχής Dragon Blade και τώρα o Johnny Knoxville - μαζί με τον σκηνοθέτη Renny Harlin – δοκιμάζουν την τύχη τους με το Skiptrace.

    Ο Knoxville παίζει τον αθώο gambler σε ένα ταξίδι στο Macau, ο οποίος γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας και αναγκάζει τους Κινέζους γκάνγκστερ να τον κυνηγήσουν.

    Είναι στο χέρι του ντετέκτιβ Hong Kong (Chan) να προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του Knoxville, ωστόσο το μόνο που καταφέρνει είναι να καταλήξουν μαζί να διασχίζουν ολόκληρη τη Κίνα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί. 

    Το cast περιλαμβάνει Ασιατικά αστέρια όπως η Fan Bingbing, ο Eric Tsang και ο πάντα εξαιρετικός Michael Wong, αλλά το trailer που κυκλοφόρησε δεν δείχνει κάτι καλό.
    Το Skiptrace ανοίγει στην Κίνα αργότερα αυτό το μήνα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skiptrace trailer: Ο Jackie Chan φέρνει τον Johnny Knoxville στην Κινέζικη παραγωγή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top