F Independence Day: Resurgence teaser: Οι εξωγήινοι επέστρεψαν ...και είναι θυμωμένοι! - FilmBoy Independence Day: Resurgence teaser: Οι εξωγήινοι επέστρεψαν ...και είναι θυμωμένοι! - FilmBoy
  • Latest News

    Independence Day: Resurgence teaser: Οι εξωγήινοι επέστρεψαν ...και είναι θυμωμένοι!


    Οι Αμερικάνοι ακόμα θυμούνται το Super Bowl spot του πρώτου Independence Day πριν 20 χρόνια, ως μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές του Super Bowl όλων των εποχών.

    Προφανώς γι’αυτό και η 20th Century Fox έφερε το teaser της συνέχειας Independence Day: Resurgence στο φετινό Super Bowl, και κανείς δεν απογοητεύτηκε αφού και πάλι ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές αυτού του τελικού.

    Jeff Goldblum, Bill Pulman, Brent Spiner, Judd Hirsch και Vivica A. Fox επιστρέφουν στους ρόλους τους από την αρχική ταινία, ενώ τους νέους χαρακτήρες παίζουν οι Jessie Usher, Maika Monroe, Liam Hemsworth και Sela Ward.

    Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Will Smith δεν επιστρέφει και μάλιστα, στα πλαίσια ενός πρωτότυπου marketing (υπάρχει site που εξιστορεί τα γεγονότα που μεσολάβησαν από τη πρώτη ταινία μέχρι και σήμερα), μάθαμε ότι ο χαρακτήρας του, Steven Hiller, έχει πεθάνει δοκιμάζοντας το πρώτο υβριδικό σκάφος με εξωγήινη τεχνολογία!

    Αν το δεις από την αισιόδοξη πλευρά, ίσως βγει σε καλό που δεν υπάρχει ένας μεγάλος σταρ στην νέα Ημέρα Ανεξαρτησίας.
    Ίσως η απουσία του Will Smith θα δώσει την ευκαιρία στη ταινία να επικεντρωθεί στα νέα μέλη του cast ως ομάδα.

    Χρησιμοποιώντας την εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για την προστασία του πλανήτη.
    Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προηγμένη και πρωτοφανή δύναμη των εξωγήινων, οι οποίοι ξανάρχονται στη γη για να εκδικηθούν!

    Το Independence Day: Resurgence φτάνει στις 24 Ιουνίου.

    Θα δούμε κανονικό trailer σύντομα, αλλά ως τότε δείτε το teaser που προβλήθηκε στα διαλείμματα του Super Bowl.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Independence Day: Resurgence teaser: Οι εξωγήινοι επέστρεψαν ...και είναι θυμωμένοι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top