F Συγκλονιστικές εικόνες από τη σειρά X-Files που ξεκινά σε λίγες μέρες - FilmBoy Συγκλονιστικές εικόνες από τη σειρά X-Files που ξεκινά σε λίγες μέρες - FilmBoy
  • Latest News

    Συγκλονιστικές εικόνες από τη σειρά X-Files που ξεκινά σε λίγες μέρες


    Απέχουμε λίγες μόνο εβδομάδες από την επιστροφή των The X-Files στην αμερικάνικη τηλεόραση, και το Fox επέλεξε να μας δώσει μια …παρεξηγήσιμα μεγάλη γεύση μέσω φωτογραφιών από τη σειρά, μιας και μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν spoilers.

    Ωστόσο, νομίζω ότι σε πολλούς θα λειτουργήσουν θετικά, καθώς φαίνεται ότι η σειρά των 6 επεισοδίων ξεκινά με μια συντριβή ενός UFO και την επιστροφή πίσω στην Περιοχή 51.

    Ο Fox Mulder (David Duchovny) και η Dana Scully (Gillian Anderson) έρχονται σε επαφή με τον Tad O’Malley (Joel McHale), έναν δημοφιλή παρουσιαστή Web-TV και φανατικό στις θεωρίες συνωμοσίας, που πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει μια σημαντική κυβερνητική συνωμοσία. 

    Με τη βοήθεια του πράκτορα του FBI, Walter Skinner (Mitch Pileggi), ο O'Malley επιδιώκει να επιστρατεύσει τη βοήθεια των πρώην πρακτόρων των X-Files, Mulder και Scully, οι οποίοι έχουν διακόψει τις σχέσεις με το FBI. 

    Μέσω του O'Malley, θα γνωρίσουν τη Sveta (Annett Mahendru), μια πιθανή απαχθής από εξωγήινους, η οποία μοιράζεται συγκλονιστικές πληροφορίες που θα κάνουν τον Mulder να αμφισβητήσει όσα πίστευε για την ύπαρξη των alien και το ρόλο της κυβέρνησης.

    Δείτε παρακάτω συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη σειρά, που ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου.

    The X-Files
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Συγκλονιστικές εικόνες από τη σειρά X-Files που ξεκινά σε λίγες μέρες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top