F Trivisa trailer: Τρία δηλητήρια, τρεις σκηνοθέτες στο νέο crime θρίλερ του Johnnie To - FilmBoy Trivisa trailer: Τρία δηλητήρια, τρεις σκηνοθέτες στο νέο crime θρίλερ του Johnnie To - FilmBoy
  • Latest News

    Trivisa trailer: Τρία δηλητήρια, τρεις σκηνοθέτες στο νέο crime θρίλερ του Johnnie To


    Ένα χαρακτηριστικό crime thriller εμπνευσμένο από το κλασικό σινεμά του Χονγκ Κονγκ, το Trivisa, παραγωγής του σπουδαίου Johnnie To, θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και το πρώτο teaser εμφανίστηκε στα ιντερνέτια.

    Βρισκόμαστε στο Χονγκ Κονγκ πριν από την παράδοση του στην Κίνα το 1997.
    Η οικονομική άνθηση της πόλης προσελκύει τρεις περιβόητους εγκληματίες από την ηπειρωτική Κίνα να περάσουν τα σύνορα και να κυνηγήσουν την τύχη τους στο Χονγκ Κονγκ. 

    Trivisa στην ιερή αρχαία Ινδουιστική γλώσσα σημαίνει "τρία δηλητήρια" - δηλαδή η απληστία, το μίσος και η σύγχυση - που σύμφωνα με τις βουδιστικές διδασκαλίες είναι οι κύριες αιτίες όλης της δυστυχίας. 

    Κάθε εγκληματίας είναι η επιτομή ενός από αυτά τα δηλητήρια, τα οποία με τη σειρά τους είναι η ρίζα της αναπόφευκτης πτώσης του.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκονται τρεις σκηνοθέτες - Frank Hui, Vicky Wong και Jevons Au, πιθανότατα για να κατευθύνουν ο καθένας τους και από έναν παράνομο!

    Μάλλον δεν θα είναι το επόμενο Vengeance, αλλά το trailer είναι καλό.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trivisa trailer: Τρία δηλητήρια, τρεις σκηνοθέτες στο νέο crime θρίλερ του Johnnie To Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top